Dieťa sa budí nad ránom. Ako mu pomôcť?
Dobrý deň mesiace sme sa trápili so spánkom kedy sa budil hneď hodinu po uspati stále sme ho len uspavali
Teraz sa to zlepšilo vydrží spať do 3-4 ale potom sa stále mrvi plače nevie ďalej spať neviete niečo prosím poradiť?
Dáva sa na 4 snaží sa stavať.
Plienku nad ránom má suchú je tma + šum
Vôbec neviem prečo ďalej nespí nad ránom keď predtým vie spať vkuse 7-8 hodín a potom nič :'(
Bude mať 9 🌙
Aj nasa vsatava o 4-5. Este ako babo v bruchu ma tak zacinala kopkat a potom aj ako babo velmi dlho tak vstavala, vsetky vychody slnka som s nou videla 🙂 Detickam sa stale meni ten spankovy rezim aj cez den, pamatam si aka som bola frustrovana, ze sa to stale menilo, z troch na dva na jeden spanok. Nasa potom velmi skoro okolo 20 mesiacov aj prestala spavat cez den, ale zato sla velmi skoro spat vecer, okolo 18 a vydrzala do rana.
Tak asi je ta rada len vydrzat a prisposobit sa a najst si v tom nejaku radostku. Pre mna to boli tie vvychody slnka, u nas vie by naozaj nad celou meststkou castou nadherne nebo, hlavne ak su trosku oblaky, cele to je take dramaticke 🙂 Ak si typ nocna sova, chapem, ze mozes byt z toho total unavena. Ja som ranne vtaca a mne to az tak nevadilo, vzdy som stavala skoro, aj ked nie az takto extremne.
No priznam, ze to vstavanie okolo 4-5 mi potom zostalo tak do dcerinych 10 rokov, hoci ona sa zmenila a spava rada rano dlho. Ja som to potom ale stale mala rada - ako taky "me time", ked bolo doma ticho a totalne nikto po mne nic nechcel 🙂

Náš syn vstával o 4 dlho, veľmi dlho, teraz (ma 7 rokov) sa bežne budi o 5.