Hrozné noci s 10-mesačným
Zdravim.viem,ze sa tu podobne diskusie z casu na cas objavuju.ani necakam rady,skor ma zaujima,baby,ktore mate/mali ste nespave deti,kedy sa ich nocny spanok upravil?moj chlapcek ma 10mesiacov.Cez den spi vacsinou 2×po 50minut. To je ok. Ale noci su fakt zle. Od babatka sa budil najskor 4xza noc, potom sa to posunulo na 6xza noc, no a posledne pomaly 2mesiace sa budi 9-15x za noc.ked sa zobudi,ani neplace,ale nonstop sa dava na styri, cestuje po celej posteli,az kym mu nedam prsnik.potom niekedy zaspi,inokedy pokracuje v sustavnom kruteni sa, stavani sa nohy,splhani..ja uz nevladzem,po tych 10tich mesiacoch som dost vycerpana.vecer ho uspim v postielke,trocha pohojdam,do par minut spi.potom,ked idem spat ja, prekladam si ho k sebe do postele.skusam ho na vecer aj viac nakrmit kasickou,nepomaha,aj tak je rychlo hore.flasu odmieta uplne(trieskam si hlavu,ze som sa riadila radami z mamily a zacala mu ju ponukat az s prikrmami),cumel tiez moc nechce. Kedy sa to asi upokoji?
@vazka1 uz som tuto stranku studovala a ta bezplatna cast mi nepomohla..ale skusim to preluskat zase,mozno mi tam nieco uniklo
@sulejmanka dakujem,pozriem
Starší kojeny prespal noc po roku a pol. Potom prišli nočné desy a pod. Teraz v 3r vstane tak, ako večer zaspí. Môžem pri ňom aj brúskou píliť. Odstavil sa ako 3r4m.
Mladšia ma 14m a budí sa snáď 20x s plačom, hrozným plačom. Ale idú jej stoličky + vývojový skok. Čiže ja som už 4roky nespala dlhšie, ako 3h 🙈 raz sa vyspime 💪
Prvorodena bola kojena mesiac - ukazkove dieta , stredna bola kojena cca 3 mesiace - horove noci, ja som plakala ze chcem aby uz to bolo za nami.. a posledna - kojena cca 4 mesiace , spanok tiez nic moc, ale nie je to taky horor ako s prostrednou 🙂 .. netusim od coho to zavisi ale od kojenia asi veru nie.. 🙂 dufam ze to cim skor prejde
Ahoj,chcem ta len povzbudit, je to strasne a zaroven krasne obdobie v zivote dietata a matky...raz to skonci a budes len spominat..mam tri deticky, prva nekojena a veru budila sa presne kazde tri hodiny do jedneho roka, zvysne dve kojene, s prostrednou celkom fajn,ani neviem kedy som v noci vytiahla prsnik a spali sme,takze mi nevadilo aj 10x,spali sme spolu,ziadne prenasanie..posledny syncek to uz je iny level🤣🙈zle spi od narodenia,ale aspon sa da douspat a nemava v noci bdele okna, iba je velmi casto hore,niekedy aj kazdu pol hodinu...je to na zufanie bez kvalitneho spanku,ale neprisla som na nic co by pomohlo..odstavit isto nie,nekojena sa tiez budila a prostredna po odstaveni tiez este...mojim detom pomaha blizkost rodica,ked spime spolu,spia lepsie...ale kazde dieta je ine,treba len skusat,co vyhovuje vam...drzim palceky,raz sa to zlepsi😊

@rosalie1411 davam ho vacsinou spinkat o siedmej,do pol8 spi. Vstava potom vacsinou plus-minus o pol7 rano.