Hrozné spanie 3-ročného syna
Ahojte, syn bude mat koncom leta 3 roky..
Uz som si zvykla, ze v noci je aspon 5x hore, alebo že máme nočnú,,disko". Ale to co sa deje poslednú dobu, uz nedavam. Cez deň nespáva, už zo pol roka. Chodí spávať o 19-20, keď je veľmi unaveny tak o 18tej. Ale v podstate na probléme cas jeho odchodu na spanok nič nemení. Zo 2h spí krásne, samozrejme, ze ja vtedy este upratujem, večera, sprcha, pokec s mužom. Idem spať cca 21:30-22:30 a do pol hodiny, ako idem už ja spať sa začne budit, každých 5-15 minút, mrkoce, vrtí sa, občas sa chce napiť. A takto do 4tej rána, a potom? Vstane medzi 5-6:30 .. už padám na hubu. Jedine čo ho udrží spať aspon 30 minút vkuse je, keď mu dovolím sa na mňa nalepiť. Čo mám spraviť inak? Ja sa chcem vyspať 🥺 Ešte mám jedného o rok staršieho, čiže energiu a ,, zdraví " spánok mi naozaj chýba
No smola s tym muzom. Ale mohol by pomoct aspon cez vykend s nim spat, nech aspon trochu mas aj ty klud. Alebo este taky objimaci vankus ako maju tehotne ze by si dala medzi vas dvoch.
@zorkahorka Ja ho v duchu volam "votrelec" (ta bytost z toho hororu, co ked sa vyliahla tak isla s tymi chapadlami hned po cloveku aby sa mu mohla prisat na tvar😨). On normalne v spanku natahuje ruky a tie tenke prsty vystiera a hlada moje usi a krk a tvar. 😀
@andreatytler a mna drzi pod krkom najnovsie 😄 stale sa ma potrebuje dotýkať

@andreatytler Muž spí v inej izbe, on potrebuje mať svoj kľud na spánok/oddych, on mi s ním bohužiaľ nema ako pomoct. A niekedy spia vedla seba, ale to syn si mladší naozaj ze vyziada, ze chce spat pri bratovi.