Je normálne, že 8-týždňové bábätko veľa spí?
Dobry den, idem si opat po radu a nazory. Mame 8 tyzdnove dievcatko, prve tyzdne boli narocne, hrozne plakala, bola kojena, ale mala krv v kaka a po 10dnovom pobyte v nemocnici zistili ze ide o alergiu (pravdepodobne na mliecnu bielkovinu, museli jej robit koloscopiu, tej krvi bolo tak strasne vela, ze jej hrozila transfuzia..). Teraz je na umelom mlieku uz tri tyzdne (antialergenne), aj tak dost casto place, ale je to lepsie, hladame take, ktore jej sadne.. hlavne uz nema krv.. len Stale spi.. teda papa (aj to, kazde dve tri hodinky ale nevypije ani za nic viac ako 80ml), place a spi spi spi.. Nemam ju ani kedy dat na brusko, co len spi.. myslite, ze je to normalne? Mali ste aj vy deticky co v dvoch mesiacoch vkuse spali? Inak pribera super…
Dakujem vam za rady, uz sa citim ako retardovana co si neviem dat rady, pritom je to base druhe babo..
@denych môj spal do troch mesiacov 8 hodín denne..niekedy ťahal aj 6 v kuse 😂
@denych môj spal do troch mesiacov 8 hodín denne..niekedy ťahal aj 6 v kuse 😂
@lesiiaoldi dakujem za skusenost, a v noci spal tiez? Potom sa to zmenilo? Ju aj hrozne boli brusko a neviem jej pomoct tak ci aj preto tolko nespi ze radsej spat ako trpiet
@lesiiaoldi dakujem za skusenost, a v noci spal tiez? Potom sa to zmenilo? Ju aj hrozne boli brusko a neviem jej pomoct tak ci aj preto tolko nespi ze radsej spat ako trpiet
@denych áno, v noci spal do troch mesiacov sa mi budil v noci raz, okolo 2 ráno plus mínus a po troch mesiacoch už dalo by sa povedať celú noc až doteraz a už ma vyše roka.. Sú dni kedy sa mi v noci zobudí, ale poväčšinou spi celú noc. Idú mu už zuby, tak občas máme nočnú šou 😂

@denych áno, je to bežné.