icon

Je normálne, že skoro 4-mesačné bábätko spí celú noc?

didusa1088
Dnes o 08:41

Baby ahojte. Mám bábätko, ktoré má za týždeň 4 mesiace a už asi mesiac prespí celú noc. Bývalo to 7-8 nepretržitého spánku ale postupom času to pretiahla na 10-12 hodín nepretržitého spánku. Napríklad dnes som ju uložila o deviatej večer a zobudila sa až teraz ráno o 8:50. Priberá pekne, cez deň papa tak 5-6 krát 180 ml umelého mlieka. Už som sa na to pýtala pediatra, povedal že kým nemá problémy s priberaním tak sa máme tešiť že sa krásne vyspíme. Ale predsa len mi to príde zvláštne. Máme v okolí aj staršie bábätká na umelom mlieku a takto dobre v noci nespavaju. Máte s tým niektorá skúsenosť? Je to normálne aj keď skôr výnimka ako pravidlo? Máme sa naozaj tešiť alebo skôr to nejak riešiť ? 😄😄

Strana
z2
didusa1088
autor
Dnes o 09:33
@petronela1985

@didusa1088 ahoj, moja dcéra prespala tiež celú noc od troch mesiacov, keď sme prešli na umelé mlieko. Syn je dojčený, ma 14 mesiacov a v noci sa budí stále často, už zvažujem, že ho odstavím. Železo skontrolovať je super rada, môj syn je akčný až až a feritín mal už v hraničných hodnotách.

@petronela1985 tak to si ma len utvrdila v Tom, že ho naozaj treba dať skontrolovať 😊 na najbližšej návšteve určite poviem pediatrovi, že to chcem dať skontrolovať. Pre pokoj v duši

ivicatolic
Dnes o 09:52

@didusa1088 a nech si pobuvká .... budliki mudliki ...😊💋❤️ ..... ešte sa navstáva

anonym_3dc0a0
Dnes o 10:50

@didusa1088 Ano, je to mozne, nas dojceny takto spaval, zobudil sa len obcas...vynimocne, vzdy som bola prekvapena, ze co sa deje, ked sa zrazu v noci zobudil.

kikusenka1
Dnes o 12:19

Moje dieťa spalo od 3 týždňa celú noc po 6 mesiacov kym mu nešli zúbky

michaela329
Dnes o 12:23

@didusa1088 ak priberá a nemá žltačku, tak si gratuluj a drž palce, nech jej to vydrží 😃 Sestra mala takú dcérku, závidím.

anonym_348026
Dnes o 14:20
@didusa1088

@deti95060810 haha presne toto si hovorím že ak to takto bude pokračovať ďalej, budem musieť ísť do práce 😅😄 ale v dnešnej dobe povedať že dieťa je dobré je horšie ako povedať že je hrozne 😄😅 lebo mamičky ťa znesú pod zem ak máš náhodou dobre dieťa 😅 isto sa mu malo venuješ alebo čo, keď je dobre, lebo proste pri bábätku musíš byť unavená a strhaná, inak nie si dobra matka! 🤣

@didusa1088 este nekric hop kym nepreskocis cely plot..

veronikah96
Dnes o 14:35

Netreba vždy počúvať všetkých okolo, lebo sami nemali takú skúsenosť a celé noci boli hore. Áno, takýchto detí podľa toho čo počúvam nie je veľa, ale aj naša dcérka od 3 týždňov prespala celú noc a teraz v 16 mesiacoch aj napriek zubom stále spí celú noc 🙂 akurát keď sa prerezáva ďalší zub, je raz za noc hore a potom zaspí a spí ďalej do rána. Jednoducho rada spí a ja v podstate mám viac spánku ako keď som chodila do práce 🙂 sú aj také deti a tiež spí vo svojej izbe v postieľke, zaspáva sama bez plaču, maximálne sa trošku pogúľa po postieľke kým si nájde pohodlnú polohu :D

Strana
z2