Je potrebné bábätko budiť na kŕmenie po 5 hodinách?
Ahojte. Máme 2 mesačného synčeka. Už pred pár týždňami nám začal v noci spávať 5 hodín v kuse. Vravela som o tom doktorke na poradni a povedala že je to v poriadku. Pekne priberá. Lenže teraz už druhú noc prespal 8 hodín. Cez deň dávame papať každé 3 hodinky a spinká v kratších intervaloch. Poradňu máme až o 2 týždne, preto by som bola rada keby som vedela či ho mám po tých 5 hodinách budiť na papanie alebo ho môžem nechať spinkať. Nebude mu to chýbať?
Nebudila by som. 2-dnove dieta ano 😃 2-mesacne nie...
@lauraa2005 ved ho nechaj spat. Ked pribera, tak v pohode. Aspon sa vyspis. Spanok sa meni.
uzivaj si ze sa vyspite . moji boli taky spaci obaja bola som za to vdacna ked som pocuvala kamaratky ktore su hore co hodina.
Ja len ze tíško závidím..ani jedno moje dieťa v takom veku tak dlho v noci nespalo.. každé dve hodiny boli hore na jedenie 🙂 uzivaj si nerušený spanok 🙂
Pokiaľ nechudne alebo pediater neodporúči inak, tak nebuď. U nás v 3 mesiacoch začalo také peklo s budením každú hodinu, a trvalo to rok. Takže užívajte spánok, nikdy nevieš, kedy sa to zmení😅
Zavidim 😅 môj skoro 2mesacny spi max 4 hodiny, väčšinou sa po 2hodinach budí, nadránom po hodine. Nebudila by som keď prosperuje.
@lauraa2005 keby bol hladny zobudi sa, ak spi je vsetko v poriadku, nechaj ho spat. Nas syn tiez prespal cele noci od babatka a je uplne v poriadku
Nebuď. Mladšia ako kojená spala kľudne v noci 8 hodín. A potom prišli zuby a bola hore každú 1,5 hodinu. Takže užívaj kým buva, ak priberá nie je problém.
švagriná ani novorodenca nebudila. Po3 dňoch ako prišli domov z pôrodnice začalo bábo spať celú noc. týždeň ho budila, po týždni to vzdala kojila keď sa zobudil.
švagriná bola z Md taká unudená že po 10 m radšej išla do práce.

Nechaj ho spinkať. Keď sa zobudí tak sa napapa.