icon

Kde ukladáte deti, keď nechcú byť v postieľke ?

20. aug 2023

Detské lehátko ? Moja tam nechce ani chvíľku byť tak myslite že by pre ňu bolo vhodne detské lehátko ?

jj298
20. aug 2023

Do nasej postele. Ale to len veeelmi vynimocne

tani777
20. aug 2023

Moje spali so mnou,3rocna stale so mnou,skoro 6rocna s muzom..cez den ako malicke boli stale pri mne-lehatko,deka,nosic/satka.. nam to vyhovuje takto 🙂

sara07
20. aug 2023

v posteli , prvý ako tak aspon poobede spával ale posledny to bola postielka len ako zábrana
spával na gauči v miestnosti kde som bola ja , alebo nosiš v noci so mnou v posteli
vykušali sme všetko a vzdali to proste , cez den na balkone v kočiku to mali ešte radi alebo na prechádzke
ohrádka tak nechcelo byt ani jedno dieta a vyrevat na to ja nemám proste nechat

rebrambora
20. aug 2023

Podla toho ake velke su. My sme na to davali pozor hned od zaciatku a davali ich do vlastnej postielky. Stale. Jednemu sa tiez velmi nepacilo, ale taky tyzden a pol a zvykol si. Mrvil sa, plakal, tak sme prisli pohladkat, pomojkat, ukludnit a zase prec, niekedy sa to opakovalo aj 20x, ale naucil sa.
Pri vacsich detoch ti musi niekto iny poradit.

lilope
20. aug 2023

Myslíš na bdenie? Lebo lehátko na dlhodobé spanie asi nie je vhodné. Spinká v postielke, ale keď je hore, tak je na deke. Lehátko využívam len na kŕmenie, tam už nechce byť, pretože sa potrebuje voľne pohybovať, otáčať sa do strán.

nafka0483
20. aug 2023

Ukladat myslis ze ulozit na spanok alebo ze malinke babo nechce lezat v postielke ked bdie?

autor
20. aug 2023

@nafka0483 ano cez deň mám novorodeniatko a nechce byť v postieľke ..niekedy aj v noci neviem čo robiť

ivanavin
20. aug 2023

To dieťatko bolo 9mesiacov Vašou súčasťou, samozrejme že nechce byť hneď po narodení cez deň a v noci bez Vás. Môžte ho "naučiť" bez Vás byť, dať mu dudel, mojkača, zvinut do perinky alebo ulitky a nechať v postieľke. Alebo môžete akceptovať potrebu byť s Vami a pri Vás a dať si ho do šatky, nosiča, prípadne zabezpečiť si malú kolísku na kolieskach aby na vás aspoň videlo keď varíte a pod. Do lehátka som ja osobne dávala detičky až keď u malo aspoň pár mesiacov, ale tak môžete si to skúsiť kúpiť/požičať a uvidíte, prinajhoršom využijete tiež neskôr. V noci môžete s babom spať v posteli, pokiaľ nemáte extrémne tvrdý spánok, nepijete alkohol a neberiete tlmiace lieky tak sa na bábo naladíte a budete obaja spokojnejší. Ak dojčite, tak dojčiť v ľahu keď bábo zamrnka... Možno sa ani poriadne nezobudí a Vy sa vyspíte oveľa lepšie.

nwnw
20. aug 2023

Manzelska postel s dvomi zabranami alebo gauc a pod nim tuli vak cez den (ked dole varim,nebude spat hore)

petamich
20. aug 2023

ked bol novorodenec/babatko a bolo treba cosi spravit napr. v kuchyni, tak bol na zemi na hracej podlozke alebo v hniezde v obyvacke na gauci alebo v detskej stolicke, mame stokke, takze s novorodeneckym setom v takmer lahu bol od narodenia a pozeral sa na svet (alebo na mna)

postielku ma v spalni a tam som ho mimo spanok nedavala, razila som teoriu, ze postielka je (len) na spanie a nie na hranie

nafka0483
20. aug 2023

Tak si novorodeniatko tulkas, dojci, mojkaj, daj do nosica alebo satky - pozor na vyber a spravnu polohu babatka, nechaj si odborne poradit. Daj na hraciu podlozku, bezpecne k sebe na gauc a hladkaj. Na chvilu aj lehatko moze byt, aj tam lezi a nie je v polosede.