icon

Kedy a ako začať s paplónom pre dieťa?

19. feb 2025

Mam 3m dieta , odkedy mu mozem davat paplon a vankus ?

lenuska9999
19. feb 2025

Vankúš sa tak malým deťom neodporúča dávať. Možno tak od roka. Paplonik môžeš, no lepší je podľa mňa spací vak, dieťatko sa ti v noci neodkope

kavasmliekom
19. feb 2025

Vankúš načo? A paplón vždy odkopli, ja som používala zateplene overaly v zime

lucia13022023
19. feb 2025

Môj ma 2r a ma malý vankus. Začal ho brať mne, na noc som mu ho brala a potom som sa len zobudila na to, ako mi ho ťahá z pod hlavy 🤣 tak som mu ho dala a spáva na ňom. Paplón nemá

petamich
19. feb 2025

Vankus ma asi od 3 rokov, paplon ma asi od 2 rokov, odkedy prestal chciet spacie vaky, do dnes sa v kuse odkopava 😂

rachel36a
19. feb 2025

Paplón mal od kedy nebol v perinke cize cca od mesiaca....vankus od 2 rokov

maryetta
19. feb 2025

Moji mali. Vankus 😂😂😂 okej obliecku z vankusika. Ale oni to brali za vankus. A to teda cca od pol roka... od kedy neboli v perinke/zavinovacke. Teraz najmensia mala rok a je vo vaku stale. Perinu/deku/paplon. Vsetko do minuty odkope.

euka210
19. feb 2025

Spaci vak a vankus najlepsie nikdy, tak od 2r.

euka210
19. feb 2025

@lucia13022023 aj moji presne tak 😁😁😁 dostali vankus, ked chceli ten moj a tak okolo 2r.

hederamonstera
19. feb 2025

Moj 3rocny nechce vankus a paplon vie vzdy skopnut, ked bol mensi bol v spacom vaku, teraz to uz neriesim. Dvojrocny detto.

andreatytler
20. feb 2025

Aspon do 6 mesiacov nema byt v postielke nic iba plachta.
Vankus urcite nie. Jednak v tej postielke putuje, takze by aj tak na tom vankusi nelezal a hlavne ma dieta tak velku hlavu v pomere k telu, ze ked lezi bez vankusa, ma hlavu v spravnej polohe a taku velku hlavu bude mat este velmi dlho. Nas syn zacal pytat vankus ako 2 rocy, dala som mu maly.
Paplon je nebezpecny do 6 mesiacov a potom ho zarucene zacne odkopavat, takze je nefunkcny. Skor nejaku deku, ktora sa na telo viac prilepi a len tak nesklzne. Nas syn ma 5 a este stale musim zaryvat aspon 1x za noc. Nechavam ho spat v ponozkach ale aj tak nechapem ako to ze mu neni zima len v pizame. Ja spim vedla neeho pod paplonom a dekou.

hederamonstera
20. feb 2025

@andreatytler ja som niekde citala, ze oni maju rychlejsi pulz ako my dospeli a tak im je trosku teplejsie ako nam. Moji obidvaja, akonahle ich zakryjem, vzdy sa preberu a odkopu😁 jednu noc som syna zakryla asi 6x a vzdy bol na inom mieste v posteli, len aby sa vyhol paplonu😀 takze ani vankus nema vyznam tam mat.

andreatytler
20. feb 2025

@hederamonstera Musi na tom nieco byt ze maju iny metabolizmus alebo prekrvenie alebo telo vyraba viac tepla, lebo chytim synovi ruky a ma ich krasne teple a ja mam ladove a to som pod tymi dvoma paplonmi.
A hlavne je velmi tazke prekonat ten matersky instinkt ze ho musim zakryt, lebo inac ochorie.