icon

Kedy sa zlepšil spánok vášho dieťatka?

29. máj 2025

Ahojte mamičky, mám 7,5 mesačné dieťa. Už od pôrodnice sa budí 4-5x za noc a cez deň ho treba niekoľkokrát douspávať počas spánkov.
Už som z tých nocí úplne unavená, niekedy sa budí po 2 hodinách, niekedy po 30 minútach, niekedy po 10 minútach. Bohužiaľ si s ním nemôžem cez deň pospať, keďže ho treba stále douspávať a tak som extrémne unavená, niekedy až na odpadnutie.
Skúsili sme dať na noc UM, kašu, neuspávať dojčením, skrátiť aj predĺžiť denné spánky, ale žiadna zmena, takže si myslím, že je to skôr vec, z ktorej musí vyrásť.
Ak ste to tak mali, kedy prišiel nejaký zlom alebo zlepšenie? Ďakujem 🙂

bellaa3007
29. máj 2025

Nie je to vec, z ktorej musi vyrasť. Mna zachranilo spankove poradenstvo ...

cyberk
29. máj 2025

Dieta je ako stroj, len musis zistit, co nan funguje, aby robilo to, co potrebujes. Niekde pomozu vseobecne odporucania, niekde si ten manual treba pisat sama.

ika02
29. máj 2025

Ahoj, u nás po 3. roku až prespal celú noc. Dúfam, že až tak dlho nebudeš mať Ty😉

ika02
29. máj 2025
@ika02

Ahoj, u nás po 3. roku až prespal celú noc. Dúfam, že až tak dlho nebudeš mať Ty😉

@ika02 Booože, slovosled ako Maďar mám🙃.

izalisa
29. máj 2025

Môj syn mal rok a pol keď začal spať tak že sa zobudil v noci len raz. Inak do vtedy vstával aj 7 krát za noc, bola som ako chodiaci zombík.

letfenixa
29. máj 2025

V 5.rokoch.

michaelam2
29. máj 2025

Ja len napisem moju skusenost ze nech je den akokolvek dobry/zly, ci spi vela ci malo…noc je aj tak vzdy ina 😀 ako keby ten den naozaj vobec nemal vplyv. Ano su aj totalne rezimove deti…a potom take ako nase kde sa mozes j na hlavu postavit a vyskusat vsetky rady odbornej literarury a aj tak ti to nepomoze.

radacak
29. máj 2025

Pri dojčených deťoch je to podľa mňa na dlhšie
Moja má za pár dní 13 mesiacov len občas sú noci že sa budí ,,len ,,3-4-5 x sú noci kedy sa budí ooooovela častejšie...čo uz..zvykám si 😭🤣tiež som unavená,a všetko ale neprestala by som kôli tomu dojčiť
Aj staršia bola taká ...veď raz sa zase vyspím ♥️

lubkovaandrejka
29. máj 2025
@ika02

@ika02 moja mala 3 a este celu noc neprespala 🥹🥹mozno 1x. Tak dufam,ze to coskoro pride.

beky223
29. máj 2025

U mojich oboch sa ten spánok akoby stále zhoršoval do cca 1 roka... Potom sa to zlepšilo až odstavením a to sa budili potom tak 1-2x za noc ešte minimálne do 2 rokov....

petronellla87
29. máj 2025

Po roku. A vždy keď prešla na menej a menej spánkov bolo lepšie. Držím palce❤️