icon

Koľko by malo spať 11-mesačné dieťa?

spolumatka
23. aug 2024

Ahojte ,
Fakt ma neukameňujte ale pri mojom prvom nespavcovi mi toto nejde do hlavy dokonca aj tie tabuľky na nete hovoria inak . Snáď je lem všetko ok myslím zdravotne nejaké železo nechýba a podobne opýtam sa na to pediatria za chvíľu ideme
Ale ako spavaju vase 11 mesacne deti
Mne sa zdá ,že mne ta moja veľa spí od 8-8 s jedným prebudením aj to niekedy a teraz cez deň aj 2 hodiny po 2 x s tým ,že ju budím pretože neviem spala by ešte asi aj dlhšie
Papá krásne , pije tiež prospieva zdá sa mi ,že teraz aj viac papa tým pádom aj rastie asi snáď to má súvis 🙏🏻
Ďakujem za postrehy
Samozrejme ,že sa teším aj všetko len nemajte mi to za zle možno pri tom ,že môj syn spával pol hodiny denne a budil sa 20 krát za noc 🤦🏼‍♀️

vevebono
•
23. aug 2024

Veď to je krásne. Určite by som ale trvala na krvných testoch, aby bola istota, že je všetko ok.

30katrusa40
•
23. aug 2024

@spolumatka mne takto dcéra spávala. Ale vždy v tom období veľmi vyrástla.

spolumatka
autor
•
23. aug 2024

Ešte upresnim situáciu veľmi dobre spinkávala od bábätka a vždy celkovo teraz sme ešte prešli na UM keďže ma viac mliečka možno pretože sme stali na vahe teraz krásne pribrala snáď je to len tým

lucia13022023
•
23. aug 2024

Mne syn spával doobeda hodinu a poobede hodinu a pol, noc prespal a chodil spať tiwz cca o 20:15 dajme tomu, do 8 rána. Vždy bol v poriadku, prosperoval.

avakona
•
23. aug 2024

@spolumatka ja mam tiež 11 dieta, spi cca hodinu a pol ráno, hodinu poobede a v noci od 8 do 7 ale budí sa tak 2-3x..lebo je kojena..zavidim❤️

96barbora
•
24. aug 2024

Môj spí zhruba on šiesteho týždňa 12 hodín alebo viac, väčšinou bez prebudenia. Cez deň nkekedy raz, niekedy dva-krát, niekedy 15 minút, inokedy zas dve hodiny.
Ja som za to popravde vdačná a nikdy mi nenapadlo, že by to bolo zlé. Má 10 mesiacov.