Koľko máte stupňov v spálni a ako vám spia deti?
@slaves
Pouzivame taky nebezpecny pristroj co roznasa choroby a prievan
@anonym_c02470 A nezabudaj, ze max.rozdiel ma byt 5 stupnov. Takze pri 36 vonku treba nastavit na 31 vnutri😄😆
My sme na prízemí otočení na východ, takže v spálni máme teraz deň/noc nonstop 21-23 stupňov. Syn (batoľa) spí v dlhom pyžame väčšinou odkopaný.
24° samozrejme ventilátor a deti 3.9 a 6m spia len v krátkom tričku a plienocke..beztak sú non-stop mokrý obaja
máme klímu, bez toho by sa nedalo existovať, my sme v lete pri týchto teplotách mávali 34-36st v byte..
24,v dome je chladnejsie ako vonku.Ale aj tak na leto mi to pride vela,na zimu super.Dufam,ze tak vyhreje aj tepelne cerpadlo.
25 cez deň a v noci 22-23 st. klimatizujeme
Ja som este tento rok klimu nezapla, v spalni aj v dome mam 25-26 stupñov, a to je pre mña ideal. Pri 24 stupñoch nosim mikinu. Manzel spi pri otvorenom okne, v noci je vonku len okolo 21-22, len ja potrebujem uplnu tmu, preto mi to nevyhovuje.
25 cez deň a v noci 22-23 st. klimatizujeme
@anonym_534e2e 25 cez den? Kde byvas? Stahujem sa😃
@anonym_534e2e 25 cez den? Kde byvas? Stahujem sa😃
@anonym_cc185c píšem že klimatizujeme
@anonym_cc185c píšem že klimatizujeme
@alenka58 Aha, som to najprv zle precitala. Malo spanku+hic vonku a tu je vysledok🙂
V spálni 25, neustále ju mám zatemnenú a drží sa teplota na tých 25 v noci a syn ťažšie zaspáva a aj sa viac budí. Pre mňa je to už tiež začína byť neúnosné. Ja potrebujem na komfortný spánok chlad. Ako vidím, tak to máme ešte celkom dobre oproti iným.
My máme momentálne v dome 30,5 stupňov.
V noci neviem zaspať od tepla, ráno vstávam rozbitá a unavená do práce. Celý deň vonku na slnku, dôjdem domov a ja ledva žijem. Deti večer keď zaspia sú celé mokré, v noci ich budím prezliecť sa. Tak nemám rada leto, ledva čakám kedy bude jeseň.
Cca 24 stupnov. V noci okno otvorené a len pod navlieckou. Spi sa dobre, ráno do tej ôsmej nechám otvorené okno a potom zatváram plus žalúzie dolu. Otváram okno až po 19.00 . Nemám rada ventilátor a klímu nemáme. V byte máme Max 26 stupnov

Cca 26 a 2 mesačné dieťa spí celkom dobre. Budí sa 2-4 krát