Má 2-mesačné bábätko spať 8 hodín?
Ahojte v prvom rade sa nesťažujem len chcem radu v noci nám takto prepsi v kuse 8 hodín. Ma ešte len 2 mesiace. Nebud8me ju na jedlo doktorka ale hovorí ze by sme mali potom nám ľudia hovoria ze keď spi nech ju necháme ze hlad by ju zobudil. Tiež mi príde ľúto rušiť jej tento nočný spanok. Človek nevie co robiť.
@tatiana234 zalezi ci ju chces kojit alebo davas umele mliecko, z dovodu ze 8 hodin pre kojenie je dost dlha doba. Poznas znaky toho, ze je babatko hladne? Este predtym nez zacne plakat napriklad otvara pusinku a ine. Tieto spanky sa zvyknu zmenit aj zo dna na den. Robis to, co vies najlepsie, rozhodnut sa musis podla toho ako mala prospieva. Ked sa neviem rozhodnut, pozeram poradne,clanky kde radia lekari ake su pre a proti.
Ak kojis, môže byt problem, že budeš mat pokles tvorby mlieka, ale ja by som tiež nebudila. Veľmi rýchlo narusis tento spanok
Ahoj, aj moje dieťa v 2 mesiacoch prespalo celu noc, nebudila som, priberala pekne, nakoľko cez deň si to vynahradila. Kojila som, pokles tvorby som nezaznamenala, o nejaké 2-3 mesiace sa tak ci tak začala viac budiť. Ak teda babatko prospieva, určite nebuď, užívaj si to, keď sa začne prevalovať, sedieť, stáť tak to prejde :D
@tatiana234 urcite nebudit. To co radi mudr pri vsetkej ucte je uplna kkina... Najprv naucit dieta stoj ci stoj sa v noci nudolit a potom nasledne o oar mesiacov riesit ze sa ti v noci budi v oravid intervaloch a nechce spat...
Ved sa zamysli nad tym ci by tebe chutilo keby ta niekto v noci zobudi a pcha ta jedlom 😨..
Uzivaj si ze dieta v noci spi a ty mozes tiez. Ked bude hladna zobudi sa aj sama 😇
Tiež by som nebudila,aby dieťa potom nebolo mrzuté.Hoci lekári spomínajú nízku glykémiu,že je tam riziko,ak je dieťa dlho bez jedla.Individualne...,najlepšie odsledovať dieta.Lebo možné je,že zobudíš a budeš ľutovať🙈No zas nechcem zľahčovať,každé dieťa je iné,maminka sa musí sama rozhodnúť.Tiez mám názor,že pokiaľ je hladné dieťa,zobudí sa.Ak teda nie je nejaká dg alebo silná predcasnost a pod.
Aj moje deti tak spávali. Spite, kým môžete. Ono sa to môže veľmi rýchlo zmeniť. Pokiaľ priberá, nič by som neriešila.
ma 6-8precikanych plienok za 24hod? pribera? ako spi? zavinutw? v postielke? kojis? ak prospieva. vyhovuje to vsetkym tak by som neriesila
@tatiana234 isto nebudiť, môj syn spal od 21.30 do 5.30 hodine od svojich 7 týždňov....je to super, užívajte si to, keby bolo dieťa hladné, zobudí sa.
@tatiana234 ak nie je dieta predcasne narodene alebo nema zltacku a normalne prospieva, tak sa budit nema. Mne obidve deti takto spali.
@tatiana234 nebud. Moja mladsia dcera tiez vedela v noci dlho spinkat.
Prve dieta sa mi budilo, druhe tiez takto spalo. Nebudila som.
Nebuď! Tes sa a spi, kym ho to neprejde
Kedze moje 3 deti boli totalni nespavci-spat zacali az niekedy okolo 2.roku zivota.
Tak radim nebudit. Zjavne je dieta spokojne. Ak bybolo hladne tak da o tom vediet. Aj samotny spanok je pre vyvoj prospesny a kym dietatko prospieva. Rastie. Pribera. Cika kaka. Tak…. Ste ozaj stastni rodicia. Ktori navyse poznaju ten pojem-spi ako babatko. Ja som to nepoznala 😂
je take pravidlo: spiace dieta sa nebudi. 🙂 pokial pribera, dostatocne cika, prospieva,.. nebudila by som 🙂
ono sa to este coskoro pomeni, uzivaj
aj u nás v termínovkách bol jeden taký zázrak ak si dobre spomínam 😀 na UM. potom keď môj syn začal prespávať už celú noc, tak jej dieťa sa začalo budiť každé 2-3 hodiny 😀 človek tomu asi neunikne... užívaj si!

@tatiana234 užite si to, aj môj tak bol, po 4 mesiacoch sa to zmenilo a bol hore každých 20 min. Pokial pribera, tak ju v noci nebuďte.