icon

Má význam využiť služby spánkovej poradkyne?

2. dec 2024

Naša mala ma 7,5mesiaca…už vyše mesiaca mám problém ju uspať…bolo to ideálne od 4 do 6 mesiaca čo vždy 2 hodiny padli a už spala občas aj skôr a uspavanie niekedy do 5 minút niekedy tých 10-15. Lenže teraz je to ako za trest…mrnčí už po 1,5h, všetky znaky únavy a ona sa len plazi/lezie po posteli, mrnči, smeje sa, plače proste mix všetkého…naučila som ju brať na ruky kde aspoň nie je v pohybe ale aj tak to nie je o nič lepšie…začala som jej púšťať aj ružový šum čo občas pomôže na ukľudnenie…stále mal tri spanky aj keď ten tretí odmieta tak ju zoberiem do nosiča a zaspí….skusali sme jej ho aj vynechať ale keď bola dlho hore dostala hysak takého plaču a celá červená…nechávam ju hore 2 hodiny už aj tak niekedy mrnčí skôr a keď ju zoberiem nič, dám dve hodiny a nič, necham dlhšie a nič….mňa už ide roztrhať niekedy mám chuť plakať s ňou…mne nevadí ležať pri nej cely spánok, nosiť ju ani nič ale to uspavanie tak dlho čo trvá aj 30-60minut ma psychicky vyčerpáva…neviem či je to tým že už jej vyšli dva zuby a naučila sa plaziť aj štvronožkovať…snažím sa pochopiť jej spánok…

mamamasama
2. dec 2024

Vyhodené peniaze. Preposiela jednu a tú istú brožúrku, kde (občas, niekedy ani to) zmení meno dieťaťa. Vlastná skúsenosť. Neodporúčam.

xxxxxnnnnn
2. dec 2024

Ahoj, napíš do poradne tu na MK -
Poradňa: zdravý spánok babätiek a detí do 4 rokov https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna.... Pani Sláviková Ti určite pomôže, nasmeruje Ťa

anavixy
2. dec 2024

Tak urcite zavisi, ze ktoru…

bellaa3007
2. dec 2024

@mamamasama ja som mala zaplatené poradenstvo pre lepsi spanok babatiek a teda musela som vypisovať dotazniky xy strán, denne som musela písať ako čo ide, ona mi odpovedala dalšie kroky a takto sme fungovali až ma to zachránilo od depresie na materskej a čisteho zufalstva
za mna najlepšie investovane peniaze na materskej 🙂 malá spávala 40minutovky..
@mamamasama a ake poradenstvo si mala? lebo všetky kamosky čo boli cez nu su nad mieru spokojojne

mamamasama
2. dec 2024

@bellaa3007 zaplatila som si to drahsie, kde bola umoznena aj komunikacia kedykolvek. Tak to si mala stastie. Ak by slo o vacsiu sumu, tak ju zažalujem. Takto ma len okradla o 250€.

bellaa3007
2. dec 2024

@mamamasama a o koho islo?
Neviem ja som to dlho zvazovala, ale baby v skupine kde máme terminovky písali že su spokojné atd tak som zaplatila a mna to zachranilo.
malá ma teraz už 4,5r tak neviem ako dávno si so to davala, lebo ja pred cca 4r

bellaa3007
2. dec 2024

@mamamasama lebo to je teda obrovská suma, ja som platila 100e za týždenne poradenstvo.

simona92101
2. dec 2024

@mamamasama ja som mala zaplatene tyzdnove poradenstvo a teda velmi nam pomohla.
Co konkretne ste mali zaplatene?pri poradenstve ziadnu brozuru neposiela,vypise sa detailny dotaznik,a ka,dy den sa pise kedy co a ako dieta robilo a potom zostavi rezim a koriguje picas tyzdna

bellaa3007
2. dec 2024

@simona92101 tiež som zvedavá, lebo žiadnu brožuru som nedostala 😅

basulaak
2. dec 2024

Za mna nie. Velmi ma to stresovalo vsetko si zapisovat a na minutu presne dodrziavat nejaky rezim…bola som doslova na behu cely den. Druhy den som si povedala, ze staci. A bolo mi lepsie.

deti95060810
2. dec 2024

autorka naštuduj si niečo o separačnej úzkosti... niektoré detičky majú pomerne silnú.
u nás mala jedna dcéra, trvala od 6-7 mesiacov do roka.... po roku ako prišlo - tak odišlo.

mamamasama
2. dec 2024

@bellaa3007 Lepsi spanok babatiek. Mala som ten plny balik. Mam tu skvelu brozuru doteraz vytlacenu. Mozno odvtedy nieco zmenila. Bol to rok 2020. Vtedy som strasne penila a vyhrazala sa sudom. Takisto som vyplnala obsiahly dotaznik a dotycna mi poslala nejaky manual, kde sa neunúvala ani len vymazat meno predchadzajuceho dietata. Tolko k poradkyni.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
bellaa3007
2. dec 2024

@mamamasama 2020 je narodená aj moja mala. A dávala som si poradenstvo keď mala 6mes .. zaujímavé no