icon

Mám zobudiť 2,5-ročné dieťa o polnoci na Silvestra?

31. dec 2025

Mam 2,5 ročnú dcerku, spinka, muž ju chce zobudiť o polnoci ja veľmi za to nie som. Aký máte na to názor?

viestta
31. dec 2025

Ked ju zobudia delobuchy bude hore, ak nie nechajte ju spat

belllinka
31. dec 2025

@anonym_autor a naco ju chce budit??

really8
31. dec 2025

@anonym_autor slubil jej to? Caka na to ze ju zobudite? Ak nie a nie nechaj spat

belllinka
31. dec 2025
@really8

@anonym_autor slubil jej to? Caka na to ze ju zobudite? Ak nie a nie nechaj spat

@really8 ako moze na to 2,5 rocne dieta cakat? Ved ani netusi, co to Silvester vlastne je.

thereisabear
31. dec 2025

Nebudila by som. Ohňostroj by som ukázala, iba ak by sa zobudila sama.

januska12323
31. dec 2025

Nech si zobudí keď chce ale potom sa o ňu bude starať on.

anonym_3269ef
31. dec 2025

@anonym_autor ked sa nezobudi sama , nebudila by som!

anonym_f002dc
31. dec 2025

@anonym_autor to ju bude určite zaujímať

anonym_5d19c8
31. dec 2025

Naco?

anonym_1e3bcd
31. dec 2025

@anonym_autor My sme minuly rok zobudili. Syn sa tesil, pozrel asi ½ hodinu ohnostroj a sli sme spat. Ale keby bol velmi zaspaty, ze by mrncal pri zobudzani, tak by som to nesilila.

really8
31. dec 2025
@belllinka

@really8 ako moze na to 2,5 rocne dieta cakat? Ved ani netusi, co to Silvester vlastne je.

@belllinka jak netusi? Petardy strielaju od obeda. Nevies ci sa doma o tom bavili doma. Vies ako oslavuju silvester? Ci nemaju navstevu, ci nemaju sampus kupeny a maly sa nepytal na co? Mam doma trojrocneho a tie otazky nemaju konca

ibrunova
31. dec 2025

Nech ju nebudí, načo? Akurát sa preberie a potom nebude môcť zaspať.

cyneric
31. dec 2025

Keď sa na to dieťa teší tak prečo nie? Inak v tom nevidím moc zmysel.

tinka3435
31. dec 2025

Určite by som ju nezobudila načo ?bude snou potom muž hore do tretej rána?

martinka13
31. dec 2025

Dieťa nikdy nebudím, pokiaľ to nie je nevyhnutné

slavomira236
31. dec 2025

@anonym_autor moji prvykrat boli hore az okolo4teho roku.(Cakali cielene) Dovtedy spali ako zabiti. Nebudila som

petamich
31. dec 2025

@anonym_autor nikdy nebudime, ak sa zobudil na ohnostroj alebo delobuch, tak som sa ho snazila uspat, 2.5 rocne dieta netusi co je Silvester a spankova rutina bola pre nas vzdy dolezitejsia, nas ma 4 roky, siel spat v zasade ako bezne, nezobudil sa teraz, spi dalej 🙂 nebudime

anonym_ee2f78
1. jan 2026

Máme dva a pol ročnú, vydržala hore do pol deviatej. O ôsmej večer sme vonku púšťali prskavky, dali si detské šampanské a potom šla spať, ani by mi nenapadlo ju budiť o polnoci, snáď ste dieťa nechali spinkať
Šťastný nový rok 🍀

anonym_a65238
1. jan 2026

Minuly rok sa my ročne dieťa zobudilo samo, tento rok zaspal výnimočne neskoro po pol 11 a všetko prespal až do rana. Ani mi nenapadlo budiť, načo. A hlavne čo je to za hovadinu, sa radiť na nete. Čo vy ste nesvojprávni? Urobím ako mi vyhovuje, poznáte si dieťa.

anonym_b94c12
1. jan 2026

My sme dieťa zobudili iba prvý rok, jej to bolo samozrejme jedno. Tento rok sme si boli o 20 pustiť menší ohňostroj a šla spať.

euka210
1. jan 2026

@anonym_autor naco? Zbytocne.

simca06022011
1. jan 2026

NIkdy som dieta na silvestra nebudila.. ci rocne, dvojrocne a ani 4rocne.. 5rocnej som sa opytala ci chce vidiet ohnostroj, von sa jej nechcelo, tak som ju zobudila, strngla si s nou a dala ju spat, dalsie rok povedla, ze na to kasle a bude spat.. a dalsie roky utekala von o pol noci a ... do dnes je to tak, ze kto chce vstane, vydrzi, kto nie.. spi... nic uzasne na tom nie je co riesit, a pre male deti.. okrem toho ohnostroja... nic zaujimave podla mna

iwesska
1. jan 2026

Kvoli fotke,ci naco budit 2,5r.dieta?

ankare
1. jan 2026

@anonym_autor dúfam, že si ju nechala spať.

alickapusinka
1. jan 2026

načo zbytočne

anonym_5737ac
1. jan 2026

Naco komentujete nieco co je uz 23h neaktualne?

vilma7
2. jan 2026

A prečo budiť? Ja mam 9 a 6.5 ročné a zatiaľ sme každý silvester prespali.