icon

Mám zobudiť 2,5-ročné dieťa o polnoci na Silvestra?

Včera o 20:51

Mam 2,5 ročnú dcerku, spinka, muž ju chce zobudiť o polnoci ja veľmi za to nie som. Aký máte na to názor?

viestta
Včera o 20:52

Ked ju zobudia delobuchy bude hore, ak nie nechajte ju spat

belllinka
Včera o 20:53

@anonym_autor a naco ju chce budit??

really8
Včera o 20:54

@anonym_autor slubil jej to? Caka na to ze ju zobudite? Ak nie a nie nechaj spat

belllinka
Včera o 20:55
@really8

@anonym_autor slubil jej to? Caka na to ze ju zobudite? Ak nie a nie nechaj spat

@really8 ako moze na to 2,5 rocne dieta cakat? Ved ani netusi, co to Silvester vlastne je.

thereisabear
Včera o 20:56

Nebudila by som. Ohňostroj by som ukázala, iba ak by sa zobudila sama.

januska12323
Včera o 21:00

Nech si zobudí keď chce ale potom sa o ňu bude starať on.

anonym_3269ef
Včera o 21:01

@anonym_autor ked sa nezobudi sama , nebudila by som!

anonym_f002dc
Včera o 21:04

@anonym_autor to ju bude určite zaujímať

anonym_5d19c8
Včera o 21:04

Naco?

anonym_1e3bcd
Včera o 21:10

@anonym_autor My sme minuly rok zobudili. Syn sa tesil, pozrel asi ½ hodinu ohnostroj a sli sme spat. Ale keby bol velmi zaspaty, ze by mrncal pri zobudzani, tak by som to nesilila.

really8
Včera o 21:12
@belllinka

@really8 ako moze na to 2,5 rocne dieta cakat? Ved ani netusi, co to Silvester vlastne je.

@belllinka jak netusi? Petardy strielaju od obeda. Nevies ci sa doma o tom bavili doma. Vies ako oslavuju silvester? Ci nemaju navstevu, ci nemaju sampus kupeny a maly sa nepytal na co? Mam doma trojrocneho a tie otazky nemaju konca

ibrunova
Včera o 21:49

Nech ju nebudí, načo? Akurát sa preberie a potom nebude môcť zaspať.

cyneric
Včera o 21:59

Keď sa na to dieťa teší tak prečo nie? Inak v tom nevidím moc zmysel.

tinka3435
Včera o 22:25

Určite by som ju nezobudila načo ?bude snou potom muž hore do tretej rána?

martinka13
Včera o 22:40

Dieťa nikdy nebudím, pokiaľ to nie je nevyhnutné

slavomira236
Včera o 22:50

@anonym_autor moji prvykrat boli hore az okolo4teho roku.(Cakali cielene) Dovtedy spali ako zabiti. Nebudila som

petamich
Včera o 23:11

@anonym_autor nikdy nebudime, ak sa zobudil na ohnostroj alebo delobuch, tak som sa ho snazila uspat, 2.5 rocne dieta netusi co je Silvester a spankova rutina bola pre nas vzdy dolezitejsia, nas ma 4 roky, siel spat v zasade ako bezne, nezobudil sa teraz, spi dalej 🙂 nebudime

anonym_ee2f78
Dnes o 06:55

Máme dva a pol ročnú, vydržala hore do pol deviatej. O ôsmej večer sme vonku púšťali prskavky, dali si detské šampanské a potom šla spať, ani by mi nenapadlo ju budiť o polnoci, snáď ste dieťa nechali spinkať
Šťastný nový rok 🍀

anonym_a65238
Dnes o 10:03

Minuly rok sa my ročne dieťa zobudilo samo, tento rok zaspal výnimočne neskoro po pol 11 a všetko prespal až do rana. Ani mi nenapadlo budiť, načo. A hlavne čo je to za hovadinu, sa radiť na nete. Čo vy ste nesvojprávni? Urobím ako mi vyhovuje, poznáte si dieťa.

anonym_b94c12
Dnes o 12:07

My sme dieťa zobudili iba prvý rok, jej to bolo samozrejme jedno. Tento rok sme si boli o 20 pustiť menší ohňostroj a šla spať.