Máte skúsenosť so sirupmi na spanie pre deti?
Chcela by som poprosiť len maminky, ktoré majú skúsenosť..
Nepotrebujem rady typu zistiť príčinu, ani nič také, zisťovala som príčiny, pochodila x doktorov a nič..
Maminky ktorým problematicky spia aj zastávajú deti, mate nejaký overený prípravok? Sirup na spanie alebo jieco také?
Mne lekárka poradila sedaliu, že je to prírodné, len mne to príde také zvláštne, že aj ráno aj večer jej dávať kvázi sirup na ukludnenie.. ale je to masaker, nemáme ani dva roky, extrémne obdobie vzdoru, spim s nou lebo akonáhle je sama v postieľke tak ju celu rozkope a aj keď ju uspavam sama, trvá to cez 2 3 hodiny a spi maximálne hodinu, znova o hodinu dve je hore a budí sa na neskutočný vreskot, fakt to nedávam, 3 mesiace spavame v noci max 2 hodiny..
Lekári povedali ze je to obdobie, režim sme mávali, do roka aj niečo fungoval a zrazu toto..ďakujem za p9koc
@lenocka8894 mne doktorka povedala, citujem : neviem ci vám to pomôže, ale uškodiť jej to neuškodí,skúste, dieta je v poriadku ale ma takéto obdobie a možno nebudete spat ešte nejaký rok" ale som naozaj už na prášky, a tým ze som nevyspata,som potom nervozna, kričím ako pavian, a nič absolútne nezaberá. Keď je zla cez deň okej, je dieta beriem ze ma obodbia, ale ze ma ani nie 2 roky, a cez deň zo dňa na deň žiadny spanok, max 20 min aj to musím byť pri nej, ani 1 cm ďalej a večer rovnako, akonáhle si dovolím len na bok sa otočiť, už taky plač, že sa bojím ze zavolajú susedia sociálnu.. jo neviem co sa porobilo,strašne dúfam že to aj y nás takto prejde. Sirup mam už mesiac kúpený ale tiež to len odkladam
Moja bola taká istá, večer zaspala veľmi ťažko v noci už bola hore o 1 do rana. Vylúčili sme pred spaním kravské mlieko a obmedzili mliečne výrobky a odvtedy spi 🙂
@ivett311 vážne? No vyskúšam, všetko som ochotná vyskúšať len nech sa aj ona vyspi, lebo možno aj preto je ako čert cez deň, lebo je unavena a ja som už tiež pred rozpadom. Ale ako vravím, aj kebyže spi len v noci, aspoň pár hodín, aj za to som vdacna
Vážne🙂 držím palce viem aké je to náročné 🙁
Od 3rokov utalo a syn zacal spat celu noc kludne...dovtedy som mohla skusat hocico...preslo to same...ale uz tesne pred 3r sem tam mal naznaky zlepsenia...cize len ti chcem povedat, ze ono to fakt prejde casom...tiez som mala kupenu sedaliu, ale nejak som sa k tomu nedostala mu dat
@mabenn ja som na tom rovnako, každý jeden večer na nu hodím ocko, ale vždy si poviem ze ešte počkám túto noc.. no hrozne, keď človeka to aj mrzí, lebo je fajn mať malé bábätko ani nie 2 rocne, ale už z druhej strany tak čakám nech to skončí, lebo toto je hrozne obdobie. Dávam pred vami klobúk dole ako ste to zvládli naozaj
Podla mna, chce byt pri tebe. Nevies si ju vziat do postele?
A keď ju nedáš spať poobede? Alebo ten čas co by mala spať poobede, pôjdeme na prechádzku s kočíkom? Nezaspi? Poobede by som určite neuspavala 2 hodiny a kým zaspí, sú aj 3 hodiny poobede, a večer nemôžeš čakať, že ti zaspí a bude spať celú noc.
Keď nezaspi do 13tej, už ju nedať spať. Mňa by porazilo 3 hodiny uspávať. V noci ju daj k sebe, možno nechce spať sama. Prisuň postieľku k posteli a daj dole mreže. U nás to pomohlo.
A preco sa ti nezda ta sedalia, ved je to len homeopatikum nie ozajstny liek. Nam prave sedalia asi najviac pomohla z tychto cukroviniek kym syn mohol ozajstne lieky v 3r.. Tiez v tom veku mal syn neskutocne niekolkohodinove zachvaty vreskotu cez den aj v noci. Sice sa nestal zazrak ale hned sme videli rozdiel ked ho bral a ked par dni vynechal. Mozno sa porat s dr aj o omega 3, magnezko pripadne pediakid atd.
Nam sedalia zaberala ale tak zlahka...zazrak to nebol ale syn spal lepsie ale neda sa brat vecne tak som ju potom uz ani nedavala...moj syn v noci spal az ked mu vybrali nosne mandle v 3 rokoch hned prvu noc po operacii

Neporadim ale u nas situacia presne takato ista...uz som bola tak natom, ze presne nieco taketo jej davat budem ale som si povedala ze este vydrzim a uvidim..nastastie sa to zmenilo zo dna na den..ide mat 3 roky...nezvyknem sa vyjadrovat ked neviem konkretne poradit ale viem ake budu dalsie komentare 🙃 takze niesi zla matka ani nic zle.nerobis no urcite by som isla do toho produktu, ktory odporucil Dr