icon

Nepokojný spánok v noci

1. feb 2023

Mamičky, poraďte: dcérka ma rok aj 4 mesiace, už druhý mesiac ma jeden spanok. Konecne zaspinka aj sa zobúdza bez placu rano,na obedny spanok aj vecer. Ale nerozumiem a som z toho už na nervy,že vecer asi o 2 hodiny ako spinka zacne plakat zo spanku, prehadzovat sa, akonáhle jej dám ruku na lícko tak sa ukľudní a spi. No potom zasa a takto dookola. Neskôr už pospi asi do 5:00 a zasa…je to len obdobie a cakat alebo nemali ste to vy, že čo to môže byt? P.s.: spim s ňou len ja vo veľkej posteli

autor
•
1. feb 2023

Ešte doplním, že o tej 5 jej dám vypit 120ml Um a niekedy zaspi a niekedy to je na dlhsie, takze hladom to asi nebude😔

lucka_ke
•
1. feb 2023

môže mať reflux

autor
•
1. feb 2023

@lucka_ke a to ako zistim? Mala ho keď bola bábätko a po príkrmoch jej to zmizlo, inak vždy mliecko vygrckala

lucka_ke
•
1. feb 2023

na gastro ju vyšetria

autor
•
1. feb 2023

@lucka_ke a prečo si myslite, že by to mohla mat reflux? To by zle spala aj cez obed, nie? Ďakujem

lucka_ke
•
1. feb 2023

na základe vlastnej skúsenosti so synom, ale treba vyšetrenie takto len hádame čo by to mohlo byť

ls56
•
1. feb 2023

Urcite to neni refluxom… precitaj si nieco o nocnych desoch u deti…

autor
•
1. feb 2023

@ls56 Dakujem, prečítala. A môže to byt aj ono, len som nevedela, že aj take male dieta môže mat nočný des.

ls56
•
2. feb 2023

Kludne moze…deticky mavaju zle sny, hocico sa prihodi aj cez den ju moze rozhodit 😏