Môj 4-mesačný syn sa v noci budí s veľkým plačom
Ahojte maminky, môj synček má 4 mesiace a v noci máva hrozné spánky, od narodenia sa mi budil na mliečko 2x neskôr 1x a občas prespal aj celú noc ( sme na UM) úplne dokonalé boli sme s priatelom vyspaný, no teraz sa nám v noci budí aj 4-5x a veľkým plačom, prešli sme z perinky na spací vak lebo z perinky mu už trčali nožky, tak neviem či si musí zvyknúť na ten vak, keď je čas na papanie dám mu fľašku ale keď sa zobudí len tak v postielke sa strašne ošíva, silno kope nohami a rozhadzuje rukami, následne začne vrieskať, neviem či sa chce sám otáčať, meniť polohu ale nejde mu to lebo sám sa otočiť nevie, tak ho pretočím na bok ale aj tak sa mu nepáčí, musím si ho vždy v noci na pár minút vziať na ruky a húpať ho, ešte mu dám dudlík ktorý ho ukludní a o chvílu zaspí no toto nám vôbec nerobil a neviem čo to môže byť, myslíte že ide o spánkovú regresiu? Koliky už nemá, zuby mu nejdú tak netuším, mám si ho na pár nocí brať k sebe do postele? Že ma potrebuje cítiť? Za každú odpoveď ďakujem
@nikulienka2002 ahoj, tazko povedat, mozno mu chyba bezpecie perinky, mozno bola maksia a lepsie sa v nej ulozil. Moze to byt cokolvek. Zacali ste s prikrmami?
V noci ti doteraz pekne spinkal, tak ono sa to meni, ale vzdy je to len faza a zas to bude inak, vzdy treba dufat, ze sa to zlepsi.
Dezite je, ze sa da upokojit a zaspi s dudkou
Nase ako male zle spavalo a zrazu od 7m prespalo celu noc aj ked isli zubky jednotky.ale potom isli zubky dvojky a spanok sa pokazil, cize opat krmenie 1-2x za noc, vzdy plnu flasku, zubky isli nepretrzite doteraz. Teraz bude mat 13m, 12 zubkov a uz 4 noci spi cele
@janetinka27 skúsila som mu v noci vymeniť vak za perinku ale aj tak nebol spokojný 😅 a s príkrmami začíname buducí týždeň zatial iba mliečko a trošku čajík. No obávam sa obdobia kedy prídu zúbky lebo náš malý je velký nervák a vsetko mu vydrzi 5 minut potom plače pritom sa nič nedeje 😅
Deti maju rozne obdobia. Moje mali celkovo hrozny spanok. Takze ja som mala celkovo deficit spanku. Ty si si zvykla dobre pospat tak teraz je to aj pre vas narocne. Veru koze to byt cokolvek. Najprv sa v spanku pretaca-nijak nebude dobre. Potom sa aj na styri da a bude lozit-tiez v spanku.
Pripadne zubky. Neskor sopliky....

@nikulienka2002 ahoj, tazko povedat, mozno mu chyba bezpecie perinky, mozno bola maksia a lepsie sa v nej ulozil. Moze to byt cokolvek. Zacali ste s prikrmami?
V noci ti doteraz pekne spinkal, tak ono sa to meni, ale vzdy je to len faza a zas to bude inak, vzdy treba dufat, ze sa to zlepsi.
Dezite je, ze sa da upokojit a zaspi s dudkou
Nase ako male zle spavalo a zrazu od 7m prespalo celu noc aj ked isli zubky jednotky.ale potom isli zubky dvojky a spanok sa pokazil, cize opat krmenie 1-2x za noc, vzdy plnu flasku, zubky isli nepretrzite doteraz. Teraz bude mat 13m, 12 zubkov a uz 4 noci spi cele