Nočný chrapot a nepokoj u mesačného bábätka
Ahojte. Stretli ste sa s tým že bábätko už týždeň v noci strašne chrapčí, krčí sa, naťahuje sa a ma nekludný spánok. Cez deň ani chrapot ani nepokoj ale po pol noci ako ide na druhý nočný spánok tak musím spať mimo spálne lebo by som nespala ani minútu. Ten chrapot je akože extrém, môj partner sa môže schovať s jeho chrapanim. Dve noci po sebe som vôbec nespala kvôli tomu a mám pocit že oproti minulému týždni je to ešte silnejšie. :/
Druha vec je ten nepokoj , pučenie sa, ako keby tlačila… (mlieko ma antikolikove, na noc dávam degasin, kaka pravidelne krásne). Vôbec nevirm čím to všetko je. Vzduch mame super, používame čističky vzduchu. Prvé dieťa vôbec toto nerobilo preto neviem či je to normálne alebo nie. Doktorka povedala že je to kolika ale ona neplače že by ju niečo bolelo a po kvapkách na koliky je to úplne rovnaké.
@anonym_autor Moze to byt reflux a chrci mu obsah zaludka, ktory sa vrati hore a vojde do dychacich ciest. Skuste ju dat spat na zosikmenu podlozku.
@marianarem mám klinový vankúšik. Keď je v perinke je to lepšie, keď nedám perinku je to katastrofa. Som z toho nešťastná lebo vadí jej to určite keďže je taká nepokojná a ja už tiež idem na núdzový režim lebo v noci kvôli tomu veniec nespím. :/
@anonym_autor Moze to byt reflux a chrci mu obsah zaludka, ktory sa vrati hore a vojde do dychacich ciest. Skuste ju dat spat na zosikmenu podlozku.
@marianarem a ako lekár zistí či je to reflux ? Ja dom myslela že ten vankúš pomôže ale nepomohol
Mám 11 mesačnú dcérku a tiež ma od narodenia reflux. Chrápala a aj chrápe, ale ani zdaleka nie tak hlasno. Ja by som isla k doktorovi s tým. Lepsie byť úzkostlivý ako niečo zanedbať. Také malé bábätko by nemalo tak chrápať.
Mám 11 mesačnú dcérku a tiež ma od narodenia reflux. Chrápala a aj chrápe, ale ani zdaleka nie tak hlasno. Ja by som isla k doktorovi s tým. Lepsie byť úzkostlivý ako niečo zanedbať. Také malé bábätko by nemalo tak chrápať.
@tomiholjubavi v pondelok pôjdem určite lebo počuť to aj cez zatvorené dcére od piatku.
Tak to vám už dlho trvá, myslela som že to max tak pol roka. A ako vám zistili reflux ? Lebo moja nejako negrca iba občas keď viac vypije
@marianarem a ako lekár zistí či je to reflux ? Ja dom myslela že ten vankúš pomôže ale nepomohol
@anonym_autor Chodi sa na gastro, tam to vysetria. Je to ale tak ci tak boj s tym refluxom, treba to hlavne pretrpiet. Moj spal na sikmom, drzala som ho vzdy len nakloneneho, nikdy nebol v lahu. Trochu to pomahalo, ale pomohol hlavne cas.