icon

Panický rev v noci

petraretra
1. júl 2025

Ahojte chcem sa spytat stretli ste sa s tym ze vase dieta sa zobudilo v noci s panickym revom uplne strach v ociach a uz nechcelo spat vo svojej postielke iba v nasej manzelskej v momente zaspi ale hned sa zobudi ako nahle ju idem presunut do jej postielky . Uz to trva pomaly 3 tyzdne ako ste to vyriesili aby znova spalo vo svojej postielke

simonka6828
1. júl 2025

Vek dieťaťa? Nechala by som nech sa chuda necíti odstrcene a este aj v strachu same, a skúšala zistiť príčinu a popracovať na odstraneni...držte sa.

petraretra
autor
1. júl 2025
@simonka6828

Vek dieťaťa? Nechala by som nech sa chuda necíti odstrcene a este aj v strachu same, a skúšala zistiť príčinu a popracovať na odstraneni...držte sa.

@simonka6828 rok a pol

dzulli1980
1. júl 2025

Má nočný des ... to je u detí normálne ... zober si ho k sebe, pritúľ, pomojkaj ... prejde to, len ho neodstrkuj.

petraretra
autor
1. júl 2025
@simonka6828

@simonka6828 rozmyslala som este ci by nepomohla nocna lampa ze trochu svetla aby nebola v uplnej tme ja uz neviem

petraretra
autor
1. júl 2025
@dzulli1980

Má nočný des ... to je u detí normálne ... zober si ho k sebe, pritúľ, pomojkaj ... prejde to, len ho neodstrkuj.

@dzulli1980 a za ake obdobie to asi prejde? Lebo takto sa ani nevyspime poriadne ked je natiahnuta cez celu postel a ani sa nemam kedy chlapovi venovat a pod.

vorkola
1. júl 2025

@petraretra Treba ho zobrat k sebe do narucia,s citom s láskou učičikat a nechat zaspat.Asi nieco negativne od dospelaka zazilo. Poznam to, takyto pes bol moj manzel,ked sme od neho odisli des presiel..Nevies okolo dietata, kto je k nemu surovy agresivny.Dieta je nevinne, nema precomat nocne desy, len ak je ohrozovane,, a nevie to este povedat.Mam 100% skusenost.

denkabemommy
1. júl 2025
@vorkola

@petraretra Treba ho zobrat k sebe do narucia,s citom s láskou učičikat a nechat zaspat.Asi nieco negativne od dospelaka zazilo. Poznam to, takyto pes bol moj manzel,ked sme od neho odisli des presiel..Nevies okolo dietata, kto je k nemu surovy agresivny.Dieta je nevinne, nema precomat nocne desy, len ak je ohrozovane,, a nevie to este povedat.Mam 100% skusenost.

@vorkola prosím ťa nestresuj tu autorku. Nočný des mávajú aj deti, ktoré majú pekné harmonické domácnosti. Ide tam len o to, že má nespracované podnety z dňa a prejavia sa nočným krikom 🙈🤦‍♀️ a to zas ja viem na 100% lebo na moje dieťa nik nebol agresívny a des malo 🙂

kikush182329
2. júl 2025
@vorkola

@vorkola staci aby zahliadlo nieco strasidelne

mikitilik29
2. júl 2025

@petraretra vedu pusti nejakú lampu kde spinka. Moje deti nikdy nespali v úplnej tme, popravde aj ja sa bojím spať v úplnej tme 😵

letfenixa
2. júl 2025

Synovi skončil nočný des v 5 rokoch, nezazival nič traumaticke. Spaval s nami, ale spravili sme trojlôžko.

karmen118
2. júl 2025

Moje tiež mali nočné desy, staršia už našťastie z toho vyrástla, syn občas ešte v noci má. To je proste obdobie treba to vydržať. Najhoršie bolo keď to raz dostali obaja naraz, boli menší, a obaja už chceli spať sami vo svojich posteliach, majú spoločnú detskú izbu, dostali aj svoje svetielko. Pár mesiacov to bolo oka, konečne sme sa vyspali všetci lepšie a potom odrazu to začalo. Neviem či to netrvalo skoro 2 mesiace, obaja nám pravidelne v noci prebiehali do postele občas na striedačku, som bola hrozne nevyspatá 🙈

kitycat
2. júl 2025

@petraretra no asi len dat lampu a pockat s nou v jej posteli kym zaspi. Pripadne, dat ku starym rodicom, na afopciu, zamknut a vy si sajte nahlas podmaz nech vas nerusi plac a krik ked sa musis muzovi venovat!
Nie decku

simonka6828
2. júl 2025
@petraretra

@simonka6828 rok a pol

@petraretra jooooj to je este malinky bubusik ja ze ale 7 rokov napíšeš 🫣

simonka6828
2. júl 2025
@kitycat

@petraretra no asi len dat lampu a pockat s nou v jej posteli kym zaspi. Pripadne, dat ku starym rodicom, na afopciu, zamknut a vy si sajte nahlas podmaz nech vas nerusi plac a krik ked sa musis muzovi venovat!
Nie decku

@kitycat chápem ze je to irónia ale celkom drsne si to napísala 🫣🫣

sticker
petraretra
autor
2. júl 2025
@kitycat

Nie decku

@kitycat neviem akoze co si tym chcela povedat ak si myslis ze mi ide o sex skor ako o dieta tak v tom sa mylis ja som nemala sex hadam 3 mesiace😂 a ani mi nechyba ale ak nechapes co tym myslim radsej nekomentuj dakujem 🙂chcem normalne odpovede nato a nie vyrivacke ale v dnesnej dobe ludia normalne komentovat nevedia ....