icon

Pomoc pri problémoch so spánkom 3,5 mesačnej dcéry

Včera o 17:34

Ahojte , stretli ste sa s tým? - dcérka 3,5m už pár týždňov šaškuje pri kŕmení (je na UM), začne jesť a hneď sa začne rozčuľovať, potom pije a zas zaplače a takto dokola. Akoby ju niečo bolelo alebo trpela pri jedle 🤦🏽‍♀️ ale nemal by byt problém s ničím, kaká pekne aj prdka všetko. Ma reflux, ale mame mlieko, ktoré jej sedí a skoro vôbec neodgrcava a dovtedy taký problém nebol. Skúsila som aj väčší prietok, ale sa dusi.. Potom od cca 3 mesiaca začala bojovať k večeru s uspavanim, no a už 3 dni bojuje s každým spánkom. Už som ju pár týždňov učila zaspávať samu v postieľke, pekne jej to išlo . Síce nie každý spánok, ale večer a občas cez den sa zadarilo. Teraz ani sama, ani na rukách nechce, kočík to je jeden cirkus a jedine v hojdavaku ju uspim aj večer a potom ju presúvam do postieľky 🫠
V noci spí dobre, zobudí sa 1x na mlieko a spí do rana, lenže aj tu mame zmenu, že do 3 mesiaca spala do 7:00-7:30 a teraz už 5:30 ruka hore 😂
Inak je normálne spokojná medzi spankami všetko, len jak už sa ide spat, tak koniec
Neviem, robím niečo zle? Mame normálnu večernú rutinu, aj pred dennými spankami ju prebalím, zastrem závesy, pustim šum. Bdele okna sledujem aj známky únavy, že nieje preunavena. Ako dovtedy problém nebol, tak ja neviem..
Čo myslite?

anonym_e2a8c7
Včera o 18:02

@anonym_autor to s tým jedením v čase vášho dieťaťa mala aj moja...

anonym_24d937
Včera o 18:46

@anonym_autor ja síce kojím ale bojkot pri papani mame tak isto, trvá to už asi mesiac, mne jeden prsník hlavne odmieta a celkovo sa pri papani mrvi a tak. Čo sa týka spanku dva týždne nám to pekne šlo učila som ho tiež samého uspavat. No teraz posledné dni len plac v postieľke, najradšej by sa uspabal na cicke (vždy sa prebudí keď dám ho odgrgnut) po prelozeni do postieľky plac.. nakoniec aj tak dva krát denne kocikujeme lebo tam zaspí určite a hend. V postieľke mu to často trvalo vyše 30min kým zaspal. Tieto posledné dni len plac v postieľke. Asi spánková regresia.

spanielka44
Včera o 18:50

Vydrzat prejde to, mali sme presne to iste

michaela329
Včera o 19:09

@anonym_autor nerobíš nič zle, ona sa Ti ešte veľakrát zmení v tomto 😅 To sú tie "fázy"...

autor
Včera o 19:11
@anonym_e2a8c7

@anonym_autor to s tým jedením v čase vášho dieťaťa mala aj moja...

@anonym_e2a8c7 a nezistili ste príčinu? Malo to nejaký súvis aj so spaním?

autor
Včera o 19:11

Môže to byt baby ta spánková regresia? Bude sa to stupňovať? 🙈

anonym_e2a8c7
Včera o 19:23
@anonym_autor

@anonym_e2a8c7 a nezistili ste príčinu? Malo to nejaký súvis aj so spaním?

@anonym_autor nie so spaním to súvis nemalo , mala tiež asi reflux a kolíky takže možno toto alebo obdobie

anonym_e2a8c7
Včera o 19:23
@anonym_autor

Môže to byt baby ta spánková regresia? Bude sa to stupňovať? 🙈

@anonym_autor čo sa spánku týka určite , každá regresia do 2 týždňov odíde Max 4