icon

Pomohol Instagram k lepšiemu spánku bábätiek?

22. jan 2024

Ahojte mamičky máte niekto osobnú skúsenosť ?
Mám doma nejedaka a už neviem čo ďalej ,vyskúšala som asi všetko možné
A keďže je to dosť finančne náročné pýtam sa či máte niekto aj osobnú skúsenosť či to naozaj pomohlo
🙏🙏❤️❤️

timilv
22. jan 2024

@autorka nie každému to sadne- napríklad ich "spánkové poradenstvo" nám absolútne nepomohlo...
To je podľa mňa tak 50 na 50, niekomu to pomôže a niekomu nie... Koľko rokov má nejedák? Moja staršia dcéra má 6 rokov a doslova sme bojovali s každým sústom. Mala 128cm a 18-19kg. Riešila som to s pediatričkou a nám pomohli obyčajné B-komplex kvapky 😂 Neviem či ste ich skúšali, ale jej stačil jeden mesiac a pekne sa rozjedla. Aktuálne má konečne 22kg a drží si síce váhu a momentálne nepriberá ďalej,ale je veľmi vidieť rozdiel v jej apetíte.

autor
22. jan 2024

@timilv mám doma 2,5 ročného syna
A na jednej ruke spočítam jedla ktoré papa
Absolútne nechce nič nové ochutnať ,vôbec sa ani nelakomi keď my niečo papame 🤦‍♀️
Nemyslím že je vychudnutý je akurát len neni otvorený nových chutiam
Za svoj život ešte nejedol ani masko ryžu,zeleninu…..
Berieme aj my tento vitamín asi mesiac ale nevidím žiadne zmeny

autor
22. jan 2024

@katica06 ďakujem ale každý tam rieši spánok a ja potrebujem vedieť ohľadom jedla 🙏

amelia89
22. jan 2024

ja by som ohladne jedla skor kontaktovala nutrimammu. mne pomahala sice s inym problemom ale ona sa venuje nejedakom.
https://www.instagram.com/nutrimamma.cz?igsh=MT...

mama_tatiana
15. máj 2025

my sme mali spánkové poradenstvo 2 týždňové s telefonátom, ale v rámci neho sme sa dotkli aj jedla. lebo náš malý bol závislák na prsníku a s jedlom to bola tragédia. Takže sme sa dotkli okrajovo aj nejedáctva a mne to dávalo logiku a úpravou dojčenia sa nám podarilo pekne rozpapať. V telefonáte mi aj Zuzka dala nejaké odporúčania ako podporiť jedenie a ako podporiť u dieťatka zvedavosť, čo bolo super, lebo som využila pri oboch deťoch.