Poplachy na monitore dychu
Už neviem čo mám robiť.. od kedy sme prišli z pôrodnice tak sme mali asi aj 7 poplachov.. prvé boli vždy v noci ale dnes napríklad 1 cez deň a to okolo 11:00 a teraz o 20:00 vždy keď prídem k dieťaťu tak dýcha a práveže sa toho zvuku len zľakne.. mali sme monitor po jednom dieťati a pred 3 týždňami som kupila úplne nový mame babysense 7 s 2 podlozkami a už hádam aj 4x pipal. Vždy keď to poviem lekárke tak že mám mamt dobre podložku ale to mame ale pipa to aj tak.. neviem môže byt problém antirefluxny vankúš ktorý mame? Podložky mame uložené pod matracom na nom je plachta, potom tento vankúš a bábätko spi v perinke. Má 7 týždňov..
@anonym_1e5cc7 Zdravím. Aj ste to riešili s dr. keď mávate toľko poplachov? My máme už 16m a poplachy riešime posledné týždne. Má aj owlet tak vidím, že saturácie kyslíka sú ok. Aj dnes o 3 v noci, bola natlačená na okraji postieľky a monitor začal pípať. Pritom ako ležala na boku tak zčasti ležala aj na monitore. Hneď som ho vypla, následne zapla, a začal opäť ťukať. Pritom pekne dýchala a saturácie ok. Keď som ju dala cez celú platňu tak už neťukal. Myslíte, že je možné že monitor nie je taký citlivý na okrajoch platní?
@anonym_2569aa už má rok a monitor som vyhodila pred mesiacom. V noci nás to budilo lebo spala na kraji. Bola prenasana, silná už som ho dala preč ... Nič jej nie je
@anonym_1e5cc7 Zdravím. Aj ste to riešili s dr. keď mávate toľko poplachov? My máme už 16m a poplachy riešime posledné týždne. Má aj owlet tak vidím, že saturácie kyslíka sú ok. Aj dnes o 3 v noci, bola natlačená na okraji postieľky a monitor začal pípať. Pritom ako ležala na boku tak zčasti ležala aj na monitore. Hneď som ho vypla, následne zapla, a začal opäť ťukať. Pritom pekne dýchala a saturácie ok. Keď som ju dala cez celú platňu tak už neťukal. Myslíte, že je možné že monitor nie je taký citlivý na okrajoch platní?
@anonym_2569aa my sme mali len jednu platnicku a pochybujem že sú to 100% stroje...vôbec
@anonym_2569aa už má rok a monitor som vyhodila pred mesiacom. V noci nás to budilo lebo spala na kraji. Bola prenasana, silná už som ho dala preč ... Nič jej nie je
@anonym_1e5cc7 Ďakujem za odpoveď. Mám strach jej zrušiť ten monitor, bola rizikovým novorodencom, našťastie bez následkov. Tiež spáva natlačená na kraji postieľky. Aj dnes tak nezmyselne začal pípať, lebo sa prevalila na svojho plyšového mojkáčika a už ju to nezachytilo.
@anonym_1e5cc7 Ďakujem za odpoveď. Mám strach jej zrušiť ten monitor, bola rizikovým novorodencom, našťastie bez následkov. Tiež spáva natlačená na kraji postieľky. Aj dnes tak nezmyselne začal pípať, lebo sa prevalila na svojho plyšového mojkáčika a už ju to nezachytilo.
@anonym_2569aa nebojte sa , už ho používate aj tak nad rámec aj keď bola riziková. Už ten syndróm je veelmi nepravdepodobný. Nechcem vám radiť ale keď ho zrušíte, všetkým sa vám uľaví, aj to hulakanie budí dieťa aj keď sa zdá že v pohode spí.

@anonym_autor moja má síce 9,5 mesiaca ale monitor pipal asi 70x. Je zdravá nič jej nie je. Raz pipal aj keď sa pretacala v posteli na kamere som videla. Väčšinou pipa keď je na boku postieľky natlačena. Proste ja už viac verím jej že jej nič nie je ako tomu monitoru. Napriek tomu ho mám stále.