icon

Prečo deti revú pred spaním a čo s tým?

snazilka_bio_mamka
14. dec 2024

ahojte mamicky , inak ako revom to ani nejde opisat bohuzial. Posledné dni je to proste extrem, ked sa zotmie to cele zacne,cca 2 hodiny prereve, prepiští, kričí, neskutocne hlasno, take decibely dáva, ze som si ista, ze to pocuju este 4 poschodia nad nami. Nepomaha dudel, nepomaha vyzlecenie, iba ked sa snim postavim a prechadzam alebo obcas sa na nieco zadiva a je tich 4 minuty potom opät pokracuje. Neviete mi nahodou poradit, co ma toto byť? lebo doteraz som ho v kľude nakrmila, prebalila, dala do pyzamka, pohrali sme sa a siel spinkat. teraz je z vecerneho ritualu peklo.

snazilka_bio_mamka
autor
14. dec 2024

este som zabudla dodať, má 4 a pol mesiaca

kristiinaaa
14. dec 2024

@snazilka_bio_mamka koliky? Regresia nejaká?

mamamasama
14. dec 2024

A spis s nim? Mozno ma len paniku, ze strávi dalsiu noc sam v postielke.

valikasikulova
14. dec 2024

Joj ved to je ešte babenko malinke, ja ze píšeš o nejakom 3 ročnom vzdorovacovi, to môže byť všeličo, ale je to len obdobie, ako prišlo odíde, niekedy skôr, niekedy neskor, drz sa to zvládnete ...

ina2405
14. dec 2024

@snazilka_bio_mamka len odnosiť a vydržať, v angličtine je na to aj výraz "witching hour", proste bábätká plačú a rodičia si nevedia rady. Môže to byť presýtenie dojmov a emócii z celého dňa. Prejde to. U nás revávali tiež každý večer a už je to minulosť.

diaszoky
14. dec 2024

@snazilka_bio_mamka my sme toto mali cca 2 mesiace kazdy vecer takmer a vzdy ponistej navsteve preslo ale ako to tu pisat nebudem iba ip

lucia13022023
14. dec 2024

Aj my sme mali toto iste presne v 4m. Prešlo to asi za dva týždne... Neviem doteraz co to bolo. Regresia to nebola, ani bruško..

snazilka_bio_mamka
autor
14. dec 2024

@diaszoky pisem

snazilka_bio_mamka
autor
14. dec 2024

@kristiinaaa neviem ci koliky ale zaujimave ze vzdy pred spanim a ked s nim chodim tak odrazu ho nic neboli

snazilka_bio_mamka
autor
14. dec 2024

@mamamasama od narodenia spinka v postielke a velmi tam lubi byť..

mamamasama
14. dec 2024

@snazilka_bio_mamka evidetne 🤦🏻‍♀️

snazilka_bio_mamka
autor
14. dec 2024

@valikasikulova dufam, ze to prejde, je to velmi zly pocit vidiet ako strasne plače a neviem mu ako pomôct

snazilka_bio_mamka
autor
14. dec 2024

mamičky ďakujem Vám, tak sa len obrniť a počkať si 🙂

valikasikulova
14. dec 2024

@mamamasama vsetky moje deti spali v postieľke a ano evidentne sa im tam páčilo, prisuchtat tych par cm ku mne sa mohli kedykolvek 🤦‍♀️

lucia23529
14. dec 2024

U nás presne toto isté…bola to regresia, trvalo to 3 týždne, najhoršie obdobie čo sme mali…potom ostala spať len s nami a cez deň len so mnou…

mikadooo
14. dec 2024

@snazilka_bio_mamka dala som do manducy a pochodovala po byte... Až kým nezaspala. Áno, je to bežná vývojová fáza. Je možné, že už nebude chcieť pekne spinkať v postieľke, ale možno že aj áno, každý je individuálny. U nás aj to uspávanie bolo také že nikdy som nevedela, či zaspí v tej manduce, za koľko a kedy... Tak treba skúšať... Držím palce. Treba nosiť, na tebe mu je dobre ako vidíš🙂.

snazilka_bio_mamka
autor
14. dec 2024

@lucia23529 ale regresia by znamenala to ze by nespal resp. zle spinkal ale on fakt pekne spinká, 1x sa budí na mliecko a hned spí po prebalení a on fakt je spachtos lebo niekedy potiahne do 11 alebo 12 hod, len to zaspavanie je teraz hroza. po tom co reve 2 hod odrazu ho akoby vypne , podla mna je vysilený z plaču. a na margo ineho komentu, spinka v postielke aj somnou takze s tym nema problem