icon

Prečo môj 17-mesačný syn v noci vrieska?

30. mar 2026

Dobre rano mamicky maly mi posledne dni 17 mesacny sada na postel v noci a vrieska az kym ho nedame do kocika uspime a zas prelozime a mrnci v spanku prosim vas co to moze byt? Bolo take ze netrebalo hojdat ale zas sme tam ze si sadne na postel a vrieska.. dakujem

anonym_e3dd59
•
30. mar 2026

Nočný des, bežný v tomto veku

anexa
•
30. mar 2026

Presne tak, je to nočný des a je to normálne, treba ho upokojiť a znovu dať spinkať, on si to ráno nepamätá

autor
•
30. mar 2026
@anexa

Presne tak, je to nočný des a je to normálne, treba ho upokojiť a znovu dať spinkať, on si to ráno nepamätá

@anexa kolko to trva asi uz asi tyzden mame toto

anonym_ad8c22
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
30. mar 2026
@anonym_ad8c22
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ad8c22 co prosim? Ako sa to vyjadrujete?

jaskolka
•
30. mar 2026

@anonym_autor je to v podstate normálne v tom veku, mozog sa mu rýchlo vyvíja,a spracúva tak rôzne podnety. Môže to trvať od pár dní do pár týždňov.

leidin
•
30. mar 2026

Aj my to mame hoci este len rok a 4m ma. Uz som objednala tekute magnezium :D

danielahamar
•
30. mar 2026

Nočný des, môže trvať aj do 6 rokov😉, takže to čo si nastuduj, ako sa chovať a zvládnete to lepšie ako doteraz

michaela329
•
30. mar 2026

Môj 14 mesačný a to isté. Nie je to ako nočný des, ale ako keby sa hádal zo sna. Des sme si raz zažili a to bolo iné, to bol až hystericky plač, nedal sa zobudiť. Čo najmenej do toho zasahujeme a je to lepšie. Ak sa zobudí, len ho vezmem k sebe do postele a vreskov je menej.

luc_lucka
•
30. mar 2026

Nocna mora, nocny des... presli sme si tym u dcerky (trvalo to 3 mesiace) a velmi si prosim, aby sme to pri synovi uz nezazili.