Prečo môj 17-mesačný syn v noci vrieska?
Dobre rano mamicky maly mi posledne dni 17 mesacny sada na postel v noci a vrieska az kym ho nedame do kocika uspime a zas prelozime a mrnci v spanku prosim vas co to moze byt? Bolo take ze netrebalo hojdat ale zas sme tam ze si sadne na postel a vrieska.. dakujem
Presne tak, je to nočný des a je to normálne, treba ho upokojiť a znovu dať spinkať, on si to ráno nepamätá
Presne tak, je to nočný des a je to normálne, treba ho upokojiť a znovu dať spinkať, on si to ráno nepamätá
@anexa kolko to trva asi uz asi tyzden mame toto
@anonym_ad8c22 co prosim? Ako sa to vyjadrujete?
@anonym_autor je to v podstate normálne v tom veku, mozog sa mu rýchlo vyvíja,a spracúva tak rôzne podnety. Môže to trvať od pár dní do pár týždňov.
Nočný des, môže trvať aj do 6 rokov😉, takže to čo si nastuduj, ako sa chovať a zvládnete to lepšie ako doteraz
Môj 14 mesačný a to isté. Nie je to ako nočný des, ale ako keby sa hádal zo sna. Des sme si raz zažili a to bolo iné, to bol až hystericky plač, nedal sa zobudiť. Čo najmenej do toho zasahujeme a je to lepšie. Ak sa zobudí, len ho vezmem k sebe do postele a vreskov je menej.
Nocna mora, nocny des... presli sme si tym u dcerky (trvalo to 3 mesiace) a velmi si prosim, aby sme to pri synovi uz nezazili.

Nočný des, bežný v tomto veku