icon

Prečo môj 9-mesačný syn robí tento pohyb?

11. aug 2025

Pekný deň môj 9 mesačný syn vkuse robí toto. Až sa ryje do posteli bojím sa niekedy aby sa mu niečo nestalo robí to aj v noci že hlavu zaryje do. Posteli a nohy úplne hore prečo mi toto robí?🤫

Prečo môj 9-mesačný syn robí tento pohyb?Prečo môj 9-mesačný syn robí tento pohyb?
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_def2ed
11. aug 2025

Nedávajte prosím na internet fotky svojho dieťaťa a ešte takéto. Je to nezodpovedné !

anonym_5286d4
11. aug 2025
@anonym_def2ed

Nedávajte prosím na internet fotky svojho dieťaťa a ešte takéto. Je to nezodpovedné !

@anonym_def2ed Aké takéto? Nie je tam holý

senta_sofia
11. aug 2025

@anonym_autor deti to robia, skusaju sa stavat na nohy. V noci treba dat pozor, aby nemal v postielke/posteli vela veci. Staci mensia prikryvka, potom sa mu nema co stat.

autor
11. aug 2025
@senta_sofia

@anonym_autor deti to robia, skusaju sa stavat na nohy. V noci treba dat pozor, aby nemal v postielke/posteli vela veci. Staci mensia prikryvka, potom sa mu nema co stat.

@senta_sofia spi snami v posteli 🤣🤣🤣🤣🤫

mameha7
11. aug 2025
@anonym_def2ed

@anonym_def2ed nie je tam nahé a nevidno mu do tváre

senta_sofia
11. aug 2025
@anonym_autor

@senta_sofia spi snami v posteli 🤣🤣🤣🤣🤫

@anonym_autor tak potom musis davat pozor, aby sa nenapchal pod podusku alebo ine. On bude cestovat o to viac, o co sa bude hybat cez den.

autor
11. aug 2025
@senta_sofia

@anonym_autor tak potom musis davat pozor, aby sa nenapchal pod podusku alebo ine. On bude cestovat o to viac, o co sa bude hybat cez den.

@senta_sofia teraz máme taký problém ze zobudí sa v noci s revom a bdie aj 2 hodiny a potom zaspí a práve vtedy robí toto že sa chce postaviť a lozi po nás a nenechá nás spať 🤣

luteam
11. aug 2025

@anonym_autor to je normalne moji obaja to robili casom ho to prejde

zobaka
11. aug 2025

to robia vsetky deti, nic sa mu nestane, odporucam ho dat do vlastnej postielky, nech sa v klude vyspi on aj vy

patka06
11. aug 2025

úplne normálne, deti to robia bežne
Napr. moja dcéra v tejto polohe kakala do plienky alebo keď potrebovala brušku uľaviť
Tiež odporúčam na noc do uložiť do vlastnej postieľky, kde má len matrac a ľahkú prikrývku - nemá sa mu tak čo stať

senta_sofia
11. aug 2025
@anonym_autor

@senta_sofia teraz máme taký problém ze zobudí sa v noci s revom a bdie aj 2 hodiny a potom zaspí a práve vtedy robí toto že sa chce postaviť a lozi po nás a nenechá nás spať 🤣

@anonym_autor uplne normalne. Ale moze byt aj to, ze ho rusite, ze mu je teplo. Takze skusila by som uspat a prelozit do postielky, lahka prikryvka.

fion22
11. aug 2025

@anonym_autor aj náš to robí...mesiace už, ako keby bojoval s cumlíkom alebo ho noštek svrbel ...robí to iba pri zaspávaní

autor
11. aug 2025
@zobaka

to robia vsetky deti, nic sa mu nestane, odporucam ho dat do vlastnej postielky, nech sa v klude vyspi on aj vy

@zobaka dala som ho do postielky ale on sa zobudil a začal blúdiť a nemal dostatok miesta začal veľmi plakať

princezna_bosorka
11. aug 2025

@anonym_autor pretoze objavuje svoje telo a moznosti jeho pohybu...

zobaka
11. aug 2025
@anonym_autor

@zobaka dala som ho do postielky ale on sa zobudil a začal blúdiť a nemal dostatok miesta začal veľmi plakať

@anonym_autor lebo nie je zvyknuty

jamidea
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor trebaho nechat v postielke

spenat9
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mne robi 13mesacny toto iste dlhodobo.. zaryva sa hlavou do podusiek, zadok vystrceny :D on to robi ked chce spat alebo je este rozospaty.. ak sa pocas spanku zobudi tak sa velakrat da do tejto polohy a zas zaspi :D tiez som mala zo zaciatku stavy aby sa nezadusil niecim ale robi to vkuse a tak som mu musela zacat verit ze vie co robi :D tiez spi s nami v posteli

marianarem
11. aug 2025

@anonym_autor To je uplne normalny pohyb, moj 5rocny to stale niekedy robi.

anonym_570f25
11. aug 2025

Je taká povera, že ak toto robí dieťa, si tehotná :D že bude súrodenec

autor
12. aug 2025
@anonym_570f25

Je taká povera, že ak toto robí dieťa, si tehotná :D že bude súrodenec

@anonym_570f25 to nie 🤣🤣🤣🤣🤣teda dúfam