Prečo môj 9-mesačný syn robí tento pohyb?
Pekný deň môj 9 mesačný syn vkuse robí toto. Až sa ryje do posteli bojím sa niekedy aby sa mu niečo nestalo robí to aj v noci že hlavu zaryje do. Posteli a nohy úplne hore prečo mi toto robí?🤫

Nedávajte prosím na internet fotky svojho dieťaťa a ešte takéto. Je to nezodpovedné !
Nedávajte prosím na internet fotky svojho dieťaťa a ešte takéto. Je to nezodpovedné !
@anonym_def2ed Aké takéto? Nie je tam holý
@anonym_autor deti to robia, skusaju sa stavat na nohy. V noci treba dat pozor, aby nemal v postielke/posteli vela veci. Staci mensia prikryvka, potom sa mu nema co stat.
@anonym_autor deti to robia, skusaju sa stavat na nohy. V noci treba dat pozor, aby nemal v postielke/posteli vela veci. Staci mensia prikryvka, potom sa mu nema co stat.
@senta_sofia spi snami v posteli 🤣🤣🤣🤣🤫
@anonym_def2ed nie je tam nahé a nevidno mu do tváre
@senta_sofia spi snami v posteli 🤣🤣🤣🤣🤫
@anonym_autor tak potom musis davat pozor, aby sa nenapchal pod podusku alebo ine. On bude cestovat o to viac, o co sa bude hybat cez den.
@anonym_autor tak potom musis davat pozor, aby sa nenapchal pod podusku alebo ine. On bude cestovat o to viac, o co sa bude hybat cez den.
@senta_sofia teraz máme taký problém ze zobudí sa v noci s revom a bdie aj 2 hodiny a potom zaspí a práve vtedy robí toto že sa chce postaviť a lozi po nás a nenechá nás spať 🤣
@anonym_autor to je normalne moji obaja to robili casom ho to prejde
to robia vsetky deti, nic sa mu nestane, odporucam ho dat do vlastnej postielky, nech sa v klude vyspi on aj vy
úplne normálne, deti to robia bežne
Napr. moja dcéra v tejto polohe kakala do plienky alebo keď potrebovala brušku uľaviť
Tiež odporúčam na noc do uložiť do vlastnej postieľky, kde má len matrac a ľahkú prikrývku - nemá sa mu tak čo stať
@senta_sofia teraz máme taký problém ze zobudí sa v noci s revom a bdie aj 2 hodiny a potom zaspí a práve vtedy robí toto že sa chce postaviť a lozi po nás a nenechá nás spať 🤣
@anonym_autor uplne normalne. Ale moze byt aj to, ze ho rusite, ze mu je teplo. Takze skusila by som uspat a prelozit do postielky, lahka prikryvka.
@anonym_autor aj náš to robí...mesiace už, ako keby bojoval s cumlíkom alebo ho noštek svrbel ...robí to iba pri zaspávaní
to robia vsetky deti, nic sa mu nestane, odporucam ho dat do vlastnej postielky, nech sa v klude vyspi on aj vy
@zobaka dala som ho do postielky ale on sa zobudil a začal blúdiť a nemal dostatok miesta začal veľmi plakať
@anonym_autor pretoze objavuje svoje telo a moznosti jeho pohybu...
@anonym_autor trebaho nechat v postielke
@zobaka dala som ho do postielky ale on sa zobudil a začal blúdiť a nemal dostatok miesta začal veľmi plakať
@anonym_autor mne robi 13mesacny toto iste dlhodobo.. zaryva sa hlavou do podusiek, zadok vystrceny :D on to robi ked chce spat alebo je este rozospaty.. ak sa pocas spanku zobudi tak sa velakrat da do tejto polohy a zas zaspi :D tiez som mala zo zaciatku stavy aby sa nezadusil niecim ale robi to vkuse a tak som mu musela zacat verit ze vie co robi :D tiez spi s nami v posteli
@anonym_autor To je uplne normalny pohyb, moj 5rocny to stale niekedy robi.
Je taká povera, že ak toto robí dieťa, si tehotná :D že bude súrodenec
Je taká povera, že ak toto robí dieťa, si tehotná :D že bude súrodenec
@anonym_570f25 to nie 🤣🤣🤣🤣🤣teda dúfam