icon

Prečo môj synček plače pred zaspávaním?

janinnnna
3. okt 2025

Ahojte mamičky prosím vás o radu. Mám 23 mesačného chlapca všetko v poriadku až na to že ešte nejak nerozprávame. Cez deň je úplne fajn až na niektoré dni😅 ale čo je vo veci. Na obed keď ideme spať všetko v pohode dáme obed umyjú sa zúbky a čítame rozprávky je zlatý kľudný potom sa zakutreme pod perinu a zničoho nič začne plakať ale tak ako keby som ho ťala od rána do večera neplatí spievanie, hladkanie čičíkanie nič. Potom ho dobre ze nie nadrapuje už od revu nejak sa ukludni a potom pekne pri sebe zaspime a to iste aj večer všetko uplne pohoda čítame knizku je kľudný pekne si pozerame obrazky ak zacne vyzivovat vypne sa lampicka este mu hovorím ze uz ideme spinkat ze uz je noc ze deticky tiez spinkaju aj starka zo starkym aj zvieratka ze uz spinkaju a ze ideme aj my. A zrazu sa zacne vrtiet a zas plac ale taky ako keby som ho bila v tej posteli ......nechápem trva to uz 4 den ....inak ked zaspi ci cez obedny alebo nocny spanok spi pekne v noci aj celú noc sem tam sa stane ze si vyziada vodicku ale inak zas hned pekne spinka az do rana ... Prosim vas co to moze byt? Dakujem