icon

Prečo moje dieťa odmieta spať cez deň a aj v noci?

12. feb 2025

Ahojte drobec ma 22 mesiacov. A od predvcera v noci nam nespi. Dieta co o 20tej lahlo a budilo sa o 7 rano bez prestavky. Zacal plakat aj cez poobedny spanok, nepomaha ani moja pritomnost. Nezuzle rucku ani nema teploty, zeby chory. Neviem co sa tak zrazu stalo. Uz je to treti den takto. Zacinam byt hotova, kedze mam doma aj mesacnu. A nestiham byt na oboch frontoch naraz 😑

lubina
12. feb 2025

Moze to byt aj reakcia na surodenca....

autor
12. feb 2025

@lubina ja som myslela, ze nema problem kedze ju stale chodi pusinkovat, capne ma po ruke len on jej moze drzat flasku a podobne, skor mame pocit, ze si ju privlastnuje a furt chce byt pri nej, nas doslova odhana aj ked na nu dam ruku, mi ju da prec 😑

lubina
12. feb 2025

to ani nemusi byt zamerne, ze ju nechce, ale je to jednoducho zmena v jeho zivote a je este aj maly, cize ani tu reakciu nevie poriadne ovplyvnit....ale moze to byt aj nieco ine, dalsie obdobie vo vyvoji prichadza, ak nie je chory tak treba len vydrzat, ako to pojde dalej. Chapem, ze je to tazke ak nespi. Nema ti kto pomoct v tejto situacii?

autor
13. feb 2025

@lubina momentalne moc nie

henii
13. feb 2025

Deťom môže trvať aj pol roka než si zvyknú a spracujú novú situáciu, kľudne to môže byť aj ten súrodenec

autor
13. feb 2025

@henii ach jaj no snad sa to zlepsi, neda sa byt tam aj tam 😒