icon

Prečo novorodenec plače pri uspávaní tatinkom?

15. nov 2024

Ahojte. Od kedy sme doma s novorodencom mi manzel pomaha vo vsetkom. Ale akonahle pride na drobca unava a chce spat, manzelovi place na rukach a tym padom mi s uspavanim pomoct nemoze. Akonahle mi da dietatko do ruky do sekundy neplace a potom do 15 - 20 min zaspi. Cim to moze byt? Drzi rovnako v perinke, inokedy ked drzi a dieta nie je unavene ci uz len tak na pomojkanie, grnutie a atd neplace a je spokojne aj u tatina. Ako to je mozne? :D

pininka1
15. nov 2024

Mama je Mama. Ma tvoju vôňu zakodovanu, tiež pohyby a pod. Ani u nás malú nikdy muž nevedel uspať, hoci ju nosil v nosiči rovnako ako ja

rozculena
15. nov 2024

lebo potrebuje tlkot tvojho srdca,počúval to 9 mesiacov

bielasovicka
15. nov 2024

Lebo mama je mama ❤️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
saxana000
15. nov 2024

Lebo ty inak vonis a inou rychlostou ti bije srdce.ak kojis tak aj vona mlieka a celkovo mama je len jedna..moze si manzel skusit prehodit tvoje tricko.skuste babetko polozit a tak uspavat.. lebo za par mesiacov horko zaplacete.

nafka0483
15. nov 2024

Je malinke, citi teba, mlieko, vonu, tlkot srdca - nepomyli si ta s nikym inym. Casom sa nauci zaspavat aj s nim ;) a este ti to mozno bude chybat 🙂 viem, teraz nepredstavitelne ;)

autor
15. nov 2024

@saxana000 nemôžem polozit, trapi ju silny reflux a ani klinovy vankus nepomaha, cize sa nam osvecilo po papani drzat takmer na stojaka nie len kus sikmo aspon 20min a az tak pomaly dat na klinovy. I tak sa obcas zobudi ze mliecko sa vracia a opat musi na vacsiu sikmost..

autor
15. nov 2024

@nafka0483 mi je az neuveriteľne ze take drobca rozozna taku "drobnost". Je to nase druhe, tak viem ako to vsetko rychlo zbehne :(

nafka0483
15. nov 2024

Pre nas drobnost, pre nich su tieto veci cely svet 🙂 🙂 len podla toho vie ze si to ty - mama 🙂

tenerifka
15. nov 2024

Lebo prirodu neogabes......

luxus10
15. nov 2024

chce teba...deti maju radi rutinu...ano, das ho tatovi, a ty si pojdes len tak hoci kde, nooo...zabudni...😍

minka201
15. nov 2024

U nás to bolo naopak. Ja som nevedela utíšiť naše malé bábätko a keď ho zobral na ruky muž, tak stíchlo. A muž ho tiež vedel rýchlejšie uspať 😀.

janinah
15. nov 2024

Nech si oblečie tvoje tričko samozrejme používané.

saxana000
15. nov 2024

Tak to potom ano to sa nanosite este dlho.

lienka.7
15. nov 2024

@autorka tebou. Lebo mama je mama. 👍
Môj mm nosil moju šatku, aby ma mala "citila", vtedy ju mohol uspavat on 😊