Prečo sa bábätko budí v kočíku?
Mamicky prosim poradte. Posledny tyzden sa mi maly vzdy presne po 30 min v kociku zobudi, nejakych 10-15 min pozera a potom spusti rev a musime ist domov.
Mame ukazkovy rezim. 8.30 vstavame, potom ma bdele okno a medzi 11-12 ideme do kocika. Tam musi ist uspaty lebo inak place. Vonku sme 2 hodiny, potom doma este 0.5-1 hod spi. Dalej spi az do 17-18.00 s prestavkami na kojenie. Potom dalsie bdele okno a o 20.00 idem uspavat na noc.
V kociku je vzdy najedeny, vykakany, prebaleny… Myslite ze treba zmenu rezimu a chodit von neskor alebo je to len nejaka faza?
Meni sa to... celkom dlhe bdele okna ma. Po pol hodine sa vacsinou spina taky ten hlbsi spanok a to casto babatka aj budi... cize vychytat co by pomohlo? Sero? Hrnokaty povrch? Rovny povrch? Hojdanie na mieste? No a ked nic tak nic.
Mne vacsinou zaspala doma oblecena a pospala 3 hodinky 🤷♀️ uvidime ale nude druhe

Presne toto robila dcéra, pol hodinu spala v kočíku potom sa zobudila a rev, postupne už ani nezaspala v kočíku a vlastne ho prestala úplne akceptovať, nebola ani v hlbokom ani v športovom, iba tam revala nič iné