icon

Predškolák nespí večer kvôli spánku v škôlke

Včera o 20:16

Ahojte, ked spi syn v skolke, tak potom ma problem zaspat doma vecer v normalnom case, kazdy vecer mame tu istu vecernu rutinu v cca rovnakom case, teda vecerna hygiena, vecera, rozpravka a 20.30 je v posteli a zaspava az okolo 22-22.30. Ked je doma, cez den nespi a potom vecer krasne zaspi, 5 minut ho hladkam po hlavke a je tuhy.
Mate to aj vy tak? Je na to nejaka pomoc? V skolke spia 2 hodiny, nerobia vynimky.

anonym_68cea9
Včera o 20:36

naspí sa poobede. moje deti v tomto veku už nespali, tak večer problém nebol.

mirkasan
Včera o 20:44
@anonym_68cea9

naspí sa poobede. moje deti v tomto veku už nespali, tak večer problém nebol.

@anonym_68cea9 u nas bol ten isty problem. Vzdy som vedela, kedy v skolke spal a kedy nie. Ak ano nemal problem zaspat az po 23. Od septembra chodi do skoly a o 20 uz spi bezproblemov

autor
Včera o 20:50
@mirkasan

@anonym_68cea9 u nas bol ten isty problem. Vzdy som vedela, kedy v skolke spal a kedy nie. Ak ano nemal problem zaspat az po 23. Od septembra chodi do skoly a o 20 uz spi bezproblemov

@mirkasan takze asi uz len toho polroka v skolke prezit nam ostava 😀

zuzinka888
Včera o 20:59

Moj ma tri roky- spavat chodi o 23h. Ja o 4 vstavam do roboty- neviem ako to vydrzim este tri roky🙉. Spat zevraj musia - bez vynimky- take su smernice ci co. Takze sucitim s tebou, aj s mojim dietatom - lebo neverim,ze mu ten obedny spanok nie je viac na skodu.

zuzanaete
Včera o 21:09

Som rada, ze toto obdobie mame za sebou. Mali sme to presne rovnako. V pondelok od nudy zaspal a uz to islo. Akurat my sme ho davali do postele az po 22. Ved on bol z obeda vyspany. Riesila som s ucitelkami, ci sa to neda poriesit inac. Jasne, ze nie. Ze deti obedny spanok potrebuju kvoli zdraviu. Tak som sa pytala, ci povazuje za zdraviu prospesne, ked rano musim budit nevyspate dieta, lebo neskoro zaspi. Ci by nebolo zdravsie cez den nespat, vecer skor zaspat a rano by sa aj sam zobudil. Na to som uz odpoved nedostala. Asi do konca zivota budem mat zimomriavky z tohto nuteneho spanku. Zial, ucitelkam to takto vyhovuje.

msnesquik
Včera o 21:25

@anonym_autor ja som jedneho dna skusila dat spat skorej a cuduk sa svete, zaspala hned...okolo 19-19:30

anonym_e7b9d7
Dnes o 08:09

A ty ho uspavas či čo?? Od mala mám deti naučené že ich dám spať a zavriem dvere a jednoducho zaspia. Či spali alebo nespali v škôlke. Už mám veľkého školáka a chodí spať so skolkarkou o ôsmej cez týždeň a nikdy nieje problém.

anonym_185744
Dnes o 09:59

@anonym_autor Áno mala som to tak. Celé tri roky čo bol syn v škôlke zaspaval o 22-23tej a ráno o 5,30 nevedela som ho zobudiť. Bolo to hrozné pre každého. Teraz je prvák a chodí spať o 20tej zaspi bez problémov.

katulkagajdos
Dnes o 10:03

@anonym_autor podľa mna toto je taká klasika- a ešte staršia už chodila do školy a mladšia bola predskolacka, čiže staršia unavená už o 20tej a mladšia plna energie- poradiť neviem, proste to len prežiť…

vevesh
Dnes o 10:06

Pomoc je, len ked nebude spat- vdakabohu za nasu skolku, kde deti spat nemuseli. Ci je to aj vo vasej, neviem. Ale tym, ze nespali cez den, som taketo problemy nemusela riesit....

anonym_3f18f9
Dnes o 12:45
@anonym_e7b9d7

A ty ho uspavas či čo?? Od mala mám deti naučené že ich dám spať a zavriem dvere a jednoducho zaspia. Či spali alebo nespali v škôlke. Už mám veľkého školáka a chodí spať so skolkarkou o ôsmej cez týždeň a nikdy nieje problém.

@anonym_e7b9d7 chudatka deti