icon

Pretekajú Babylove plienky z dm v noci?

3. júl 2026

Dobrý večer. Prosím vás, používate niekto Babylove plienky z dm aj na noc? Kúpila som ich prvýkrát, cez deň sú úplne v pohode, ale dnes ráno bol malý mokrý :-/ Neviem, či som mu kúpila zlú veľkosť, zle zapla, alebo jednoducho nie sú na dlhšiu noc. Doteraz sme mali inú značku a nestávalo sa to. Nechcem ich hneď odpísať po jednej nehode, ale zas nechcem každé ráno prezliekať posteľ. Ďakujem a prajem pekný večer.

beata_k
3. júl 2026

@anonym_autor Pouzivala som aj na noc, nepretekali. Zrejme zla velkost alebo celkovo nesedia.

anonym_572dfa
3. júl 2026

Plienka nevie ci je den alebo noc ak cez den v pohode tak v noci asi ju mal velmi dlho a treba ju nechat kratsie alebo si zle zapla. Niektori odporucaju, na noc davat o cislo vacsiu plienku ja som to neskuskala. Pouzivam Muumi Baby oni garantuju az 12h sucha, ani raz nepretiekli.

anonym_56902f
3. júl 2026

Nie nepretekali nikdy. Ak velmi vynimocne ano tak som vedela ze uz treba vacsiu velkost .

anonym_dc74bb
3. júl 2026

Veľakrát sa mi stalo že nebol tak problém v značke ako vo mne . Buď som veľmi na voľno zapla alebo už potrebovalo dieťa väčšiu veľkosť.Jedine plienky pri ktorých sa mi dieťa precikalo aj vnoci boli plienkove nohavičky.Uz som skúsila rôzne značky.Lupilu,Kunibo, Pampers

arianika
3. júl 2026

Nepretekajú. Skús ich po oblečení ešte pritiahnúť hore na chrbátiku a napraviť prúžky okolo stehienok.

anonym_105768
3. júl 2026

@anonym_autor my používame babylove aj na noc a raz sa nám stalo ze pretiekli v noci ale asi sme len zle zapli. Predtým pretekávali aj cez deň ale boli malé vymenili sme za vascie a odvtedy sa to uz nestalo.

personality
3. júl 2026

Môj pil veľa, takže pretekali 🤣
Samotné plienky sú podľa mňa jedny z najlepších.

janababana
3. júl 2026

@anonym_autor cca do velkosti 4 v pohode aj v noci, od 5ky sme presli na pampers pants. Na ine sa nedalo spolahnut. Kupovali sme ich v dm ked sa naskytla zlava

michaela220419
3. júl 2026
@personality

Môj pil veľa, takže pretekali 🤣
Samotné plienky sú podľa mňa jedny z najlepších.

@personality súhlasím. Za tú cenu sú veľmi kvalitné

bolarazjedna
3. júl 2026

Ja používam babylove od začiatku. Som s nimi spokojná. Nepretekaju. Ale keď bol menší, ešte nemal rok, tak sme našli také 2-3tyzsne, že furt mal mokré pyžamo do rána, pritom nepil viac, plienky vyzerali rovnako (nevšimla som si chybu v strihu alebo niečo také). Dodnes záhada, prečo to tak bolo, sle potom to vymizlo. Okrem tejto epizódy vôbec nepretecú