icon

Prezliekate detičky doma do pyžama na obedný spánok?

19. sep 2025

V skolke dávajú detickam pyzamo ak idu spat robite to tiez ak máte doma dieta cez vikend atd....ze na obed prezliekate do pyzama? Alebo nechávate v tom co je oblečené na dona. ?

Strana
z2
bolarazjedna
19. sep 2025

@anonym_autor nechávam v tom, čom je doma

anonym_0375d6
19. sep 2025

Vždy prezliecť do pyžama alebo aspoň vyzliecť nohavice, nebude hádam spať v teplákoch

simsalabim
19. sep 2025

No ja by som do postele nelahla v beznom obleceni...ved take deti sa hraju prevazne na zemi, jedia a piju, obleju sa, zaspinia...

danielahamar
19. sep 2025

Aspoň nohavice vymeniť, podľa toho, ako vyzera

oceanahory
19. sep 2025

@anonym_autor No moj ide spat hned po obede, po ktorom nikdy neostane uplne cisty 🫣, takze prezliekam vtedy vzdy do noveho oblecenia, ale nie do pyzama.

katkaseiner
19. sep 2025

moji spavali v kociku takze som neprezliekala.... moji by v postielke poobede nespali ani za nic na svete... v skolke si samozrejme horko/tazko zvykli, ale inak doma ani potom uz nie.

anonym_524835
19. sep 2025

jasné, že prezliect. ľahne si vo veciach, v ktorých bol polovicu dňa? A potom sa zobudí upotrený a bude sa pol dna v tom hrať? nehygienickéééé. Dieta musí mať návyk - ide sa spať, treba sa prezliect

luciaruz
19. sep 2025

Vôbec neprezliekam a ani to nemám v pláne meniť. Tepláky meníme snáď každý deň, okrem toho máme doma čisto, nie je ani špinavá ani spotená.

tim23
19. sep 2025

@anonym_autor spí holý

tumira
19. sep 2025

Moja uz cez vikendy nespi ale ked spavala, tak som ju nechavala v tom co bola, pokial samozrejme nebola moc spinava. Ked sme boli vonku a bola moc spinava tak som ju prezliekla do cisteho a v tom isla spinkat. Takze niekedy som obliekla aj to pyzamko na poobedie ale to malokedy

diewcatqoo
19. sep 2025

Moje dieta spi dole bez, len v plienke

anonym_86396a
19. sep 2025

Moje deti aj v škôlke trpia v pyžame, oni spia holé 😄 aj v zime, len slipy a gaťky. Nič nechcú. 🙈 Učiteľka sa smiala, lebo syn sa obliekol do pyžamá a keď všetci zaspali, on sa vyzliekol a zakryl. 😅

nikolka232
19. sep 2025

Áno, prezliekam. Je to aj pre ňu signál, že sa ide do postele.

anonym_6c9dbc
19. sep 2025

@anonym_autor keď ma na sebe príjemne tricko aj na spanie tak nie, keď ma niečo teple tak ju samozrejme prezleciem ale aj tak sa vždy budí spotena a musím ju prezliekať keď vstane.

malaopicka
19. sep 2025

Ak sme doobeda doma, nechávam v body čo mal od rána. Ak sme boli von, automaticky po príchode domov všetko vyhadzujem do prania, dieťa umyjem a prezleciem, ide spať v čistom.

mimikarol
19. sep 2025

Ja už mám dieťa veľké ale keď ešte spávala cez deň tak nie v pyžame. Ani ja keď si idem zdriemnuť cez deň si nedávam pyžamo

pettom19
19. sep 2025

Nedavam pyzamo, len prezleciem do cistych veci. V lete sa dokonca povyzliekal sam dohola, bolo mu teplo, a tak spal. Aj teraz by bol schopny spat len tak 😁.

anonym_ab5c83
19. sep 2025

@anonym_autor samozrejme

zojanka
19. sep 2025

Spáva v slipoch a tričko nechávam to čo má cez deň oblečené. Samozrejme keď je spotený alebo sa ufúľa, zakydá tak tričko mením. Nejde spať v špinavom.

anonym_1164b8
19. sep 2025

Dal dole tepláky, niekedy aj ponožky ak ich nechcel a spal v tričku a slipoch. Pyžamo som cez deň nikdy nedávala.

simona20201309
19. sep 2025

@anonym_autor vždy som prezliekala. Ani ja si nelahnem do postele kým nemám pyzamo

soraya25
19. sep 2025

fujko keď citam niektore príspevky až zle mi je, vždy vždy vždy do čistého pyžama čisté ponozky. samozrejme aj po vonku keď sa vrátime okamžite prezliecť kompletne od spodného pradla po ponozky. potom jasne že niektoré peru len 3 práčky do týždňa….

euka210
19. sep 2025

@anonym_autor samozrejme ze prezliect. Hadam nepojde do postele v spinavych teplakoch.

oblecenie99
19. sep 2025

Huha... Nikdy som sa nad tým nezamýšľala. Ináč nie, neprezliekala sombdo pyžama, pyžamo nosíme po sprche či kúpeli, keď sme už úplne čistí. Keď sa zaspini(l), vždy sme menili (meníme) oblečenie, tak si nelahne v špinavom.. kým bol malý (čiže pieskovisko a pod ), tak sme pred jeho spánkom nechodili von.. no a neskôr sa prezliekol do čistého. Tepláky si vždy dával dole pred spánkom. Nespí už ale dosť dávno cez deň, tak to neriešim. Sama som menší Monk, neznášam, ak mi niekto sadne na posteľ v oblečení, ale neriešim špeciálne, či si syn sadne na svoju ustlanu postel v domácom oblečení.. podľa mňa hej, bežne cez deň, počas hry.

Oblečenie mu menim každý deň.

oblecenie99
19. sep 2025
@soraya25

fujko keď citam niektore príspevky až zle mi je, vždy vždy vždy do čistého pyžama čisté ponozky. samozrejme aj po vonku keď sa vrátime okamžite prezliecť kompletne od spodného pradla po ponozky. potom jasne že niektoré peru len 3 práčky do týždňa….

@soraya25 To znamená, že keď sa vrátite z prechádzky/obchodu, meníš dieťaťu komplet všetko vrátane spodného prádla a ponožiek? Nepýtam sa v zlom. Som dosť hakliva na také veci, ja napr. nerada pripravujem kuracie mäso, lebo sa mi hnusi predstava, že sa to spracúvava v mojej kuchyni, a som ta, ktorá si umyje ruky aj keď vyjde zo sprchy, čiže mám svoje "muchy", len ma zaujalo, čo si písala.

anonym_0375d6
19. sep 2025
@oblecenie99

@soraya25 To znamená, že keď sa vrátite z prechádzky/obchodu, meníš dieťaťu komplet všetko vrátane spodného prádla a ponožiek? Nepýtam sa v zlom. Som dosť hakliva na také veci, ja napr. nerada pripravujem kuracie mäso, lebo sa mi hnusi predstava, že sa to spracúvava v mojej kuchyni, a som ta, ktorá si umyje ruky aj keď vyjde zo sprchy, čiže mám svoje "muchy", len ma zaujalo, čo si písala.

@oblecenie99 prezliecť ponožky je samozrejmosť

oblecenie99
20. sep 2025
@anonym_0375d6

@oblecenie99 prezliecť ponožky je samozrejmosť

@anonym_0375d6 No neviem, mňa nikdy nenapadlo dať dieťaťu nové ponožky, keď sme predtým boli na prechádzke, či v obchode. Ak nebol v piesku, nepršalo a nezatieklo mu do nich, prečo? Bavíme sa o naozaj maličkých deťoch. To bežne ľudia menia cez deň deťom ponožky len preto, lebo predtým boli vonku a dieťa malo na sebe tenisky? Prvýkrát to počujem.

patka06
20. sep 2025
@oblecenie99

@anonym_0375d6 No neviem, mňa nikdy nenapadlo dať dieťaťu nové ponožky, keď sme predtým boli na prechádzke, či v obchode. Ak nebol v piesku, nepršalo a nezatieklo mu do nich, prečo? Bavíme sa o naozaj maličkých deťoch. To bežne ľudia menia cez deň deťom ponožky len preto, lebo predtým boli vonku a dieťa malo na sebe tenisky? Prvýkrát to počujem.

@oblecenie99 Tak isto ako oblečenie sme mali aj ponožky domáce a na von. Po príchode domov sa vždy prezliekali. Pre mňa tiež úplne normálne, Domáce boli protišmykové alebo v chladnom období hrubé. Papuče sme doma nepoužívali
Ale chápem, že každý to má inak
Aj do pyžama na poobedný spánok som prezliekala

jomarch
20. sep 2025

ja napriklad 11 mesacnu nechavam len v plienke a prikryjem tenkou plienockou, dost sa zvykne pri spinkani potit. ale teda to teraz v lete. ak je chladnejsi den, tak jej davam ine bodynko/tricko, nech nespi v spinavom, lebo momentalne je jedlo vsade 😂

petko81
20. sep 2025

@anonym_autor od roka spi stále v pyžame.alebo v tricku a gate cez leto.ale nie v tom tričku čo mal cez deň na sebe

Strana
z2