Príčiny nočného bdenia dieťaťa
Ahojte. Mam 1,5rocne dieťa. Už 4 noci normalne nespi. Budí sa každú pol hodinu/ hodinu s plačom - dám cumel a väčšinou spi ďalej, obcas sa este prevaluje a nevie v spanku pokračovať tak to chvilu trva....Toto je horšie ako keď bola malé bábätko. Ráno o 7 sa zobudí ale je unavená.
Žiadne slinenie, zlá nálada, ani nič co by nasvedčovalo že idú zuby ( stoličky Už ma, čakáme teraz očné zuby).
Tak mi napadlo ci to nie sú mrle? Tie vraj vedia potrápiť v noci. V plienke som nič podozrivé nevidela...
Co to môže byť? Doteraz sa budila max 1x a zrazu toto
@anonym_autor nedávaš jej nejakú ťažkú večeru? My máme také noci keď boli bruško väčšinou 😏 malý sa prehadzuje nonstop..
@karlamon zeby? No dávam plnohodnotnu večeru pred spaním aby sa nebudila na mlieko...doteraz bolo OK. Ale skúsim dat dnes niečo len ľahšie
@karlamon zeby? No dávam plnohodnotnu večeru pred spaním aby sa nebudila na mlieko...doteraz bolo OK. Ale skúsim dat dnes niečo len ľahšie
@anonym_autor u nás je toto zaručený problém.. Akonáhle zje niečo ťažšie na večer, spíme hrozne celú noc 🫣 teda viac nespíme jak spíme.. Skus
@anonym_autor u nás je toto zaručený problém.. Akonáhle zje niečo ťažšie na večer, spíme hrozne celú noc 🫣 teda viac nespíme jak spíme.. Skus
@karlamon ešte mi prosím poradiť po akom jedle spíte najlepšie 😁
Rozmýšľam ze dám večernú detsku kašu alebo zeleninovu polievku... 🤔
@anonym_autor to je chyba. Je prejedena a boli ju preto bruško. Nechápem, aký máš problém s mliekom jej dát. Radšej nech sa tak trápi?
@anonym_autor to je chyba. Je prejedena a boli ju preto bruško. Nechápem, aký máš problém s mliekom jej dát. Radšej nech sa tak trápi?
@anonym_6105b7 co? Aké mlieko?
@anonym_6105b7 akože 18mesacne dieťa nemá jest večeru? Ci ako to mam chápať?

@anonym_autor nedávaš jej nejakú ťažkú večeru? My máme také noci keď boli bruško väčšinou 😏 malý sa prehadzuje nonstop..