Problémy so spánkom a plačom bábätka
Ahojte, môj malý má 6 týždňov a posledné 3 dní nechce spávať cez deň a dnes už sa mu nedá zaspať ani na večer, nepomohlo ani kúpanie. Celé dni je nervózny a plače neviem čo mu je natieram mu ďasná že ak náhodou mu idú zuby ale ja neviem no. Masirujeme bruško ale normálne kaká aj prdí tak ja nechápem. Mlieka vždy vypil 130ml a od včera to nevypije na raz vypije len polku a za hodinu mu dam druhú polku. Keď som robila polovicnu dávku tak zas hneď chcel papať viac🤷♀️🤦 ja už neviem. Pred týždňom sme prešli z Beba sensitive expert pro na Nutrilon Comfort Colics. Z beby sa nevedel vykakať a to bolo príšerné, strašne sa trápil, plakal a nakoniec sme mu museli stolicu vyberať ktorú mal ako kamene. Veľmi plakal pri Tom veľmi ho to bolelo. Nakoniec nám lekár predpísal Nutrilon že to je super mlieko ale že nemusí sadnúť každému bábätku. Už ho má viac ako týždeň začali sme druhú krabičku, malý kaká a celkovo bol kludnejši ale posledné 3 dní je hrozný. Je moc kontaktný 😀 nevadilo by mi to ale mám už veľký bordel. A pre mňa je dnes úspech to že som dala oprať dve práčky. Nič viac 🤷♀️ neviete či by to mohlo byť z toho mlieka? Alebo to je proste obdobie a treba vydržať? Ďakujem za odpovede 😀
Nedavas vigantol?
@kajka21 moje deti takto reagovali na každé mlieko. Najskôr kamene. Zmena mlieka a kakali prvé dni pekne. Potom zas začali kamene. A takto dokola. Nakoniec sme prešli na Neocate a dieťa spokojné bez bolestí. Takže elimináciou potvrdená alergia na bielkovinu kravského mlieka.
@terry658 a to mlieko sa predpisuje? 😅 Lebo som videla že je celkom drahé.
@kajka21 moje deti takto reagovali na každé mlieko. Najskôr kamene. Zmena mlieka a kakali prvé dni pekne. Potom zas začali kamene. A takto dokola. Nakoniec sme prešli na Neocate a dieťa spokojné bez bolestí. Takže elimináciou potvrdená alergia na bielkovinu kravského mlieka.
@danielahamar
@terry658
O týždeň ideme do poradne tak sa spýtam pediatra 😅 teda poviem mu aké problémy má malý.
Nedavas vigantol?
@anonym_10c101 nie dávala som devit ale týždeň som mu ho nedávala a teraz zas začnem uvidím že či to je z toho. Vitamínu D. Lebo mi vraveli že aj z vitamínu D môže dosť zapekať. Tak že mám skúsiť vysadiť len ono to akurát vyšlo tak že som aj mlieko menila tak teraz neviem, musím skúsiť.
Je hladny a treba aby poriadne odgrgol po jedle,inak ten pohltany vzduch musi prejst crievkami a to moze byt bolestive.
@anonym_10c101 nie dávala som devit ale týždeň som mu ho nedávala a teraz zas začnem uvidím že či to je z toho. Vitamínu D. Lebo mi vraveli že aj z vitamínu D môže dosť zapekať. Tak že mám skúsiť vysadiť len ono to akurát vyšlo tak že som aj mlieko menila tak teraz neviem, musím skúsiť.
@kajka21 ja som v lete nikdy D vitamín nedávala... skus mliecko zarábať do ovsených vlociek
@kajka21 ahoj, skoro si si odpovedala aj sama..píšeš,že je hrozne kontaktný.. chce.byt.s tebou..9 mesiacov bol.v.brusku a cítil ta nonstop.to chce aj teraz...ja som malú dojcila a na začiatku by bola celý deň len na mne..a mne brali.mrle, lebo bolo toľko veci, co trebalo spraviť.
@danielahamar
@terry658
O týždeň ideme do poradne tak sa spýtam pediatra 😅 teda poviem mu aké problémy má malý.
@kajka21 ja by som teda nečakala, povie len, musí si naň zvyknúť🫣

Podľa mňa mu mlieko nesadlo, skús bezlaktozove