icon

Problémy so spánkom u 9-mesačného dieťaťa

8. aug 2025

Dobre ráno s malým sme už prešli na 2 spanky, už vyše týždeň nám to fungovalo všetko super aj sme sa vyspinkali no poslednych pár dní horor.... Je pravda ze mu idú zúbky, mame nasledovný režim... Keď sa ťahá spať už ho dávam vstáva okolo 6-6:30
Prvy spánok ma od 9:30_10:30
Druhý spánok ma od 13:30-14:00-15:20-15:50
Na spánok ho dávam večerný už keď vydrží 4 hodiny bdenia to je okolo 19:50 keď sa zobudí o 15:50
Ide tu o to ze zaspí bez problémov ale od tej 3 v noci začne sa prehadzovat darmo mu dám dudu aj tak blúdi po posteli postaví sa pri postieľku a chytí sa postieľky mame postieľku pri posteli, v postieľke nechce byť spi s nami.... 24.8 bude mať 10 mesiacov.. Ešte keď mi išli zúbky tak nepapal tak viac v noci ako teraz....

anonym_5c5548
8. aug 2025

@anonym_autor 9 mesacna regresia. Nic vynimocne (bohuzial). Dalsie obdobie nespania. Len vydrzat. Nepomohlo nic. Proste dokopy obdobie dalsich zubkov, novych pohybovych vzorcov,.. taketo obdobia su cca kazde 3m - v 3 mesiacoch, v polroku, v 9m a potom aj okolo roka. Ja som sa snazila sa na to takto nachystat, nic extra za tym nehladat a prezit to. Pamatam si doteraz, ze mi den zacinal vtedy medzi 3:00 a 4:00. Tak to proste bolo

autor
8. aug 2025
@anonym_5c5548

@anonym_autor 9 mesacna regresia. Nic vynimocne (bohuzial). Dalsie obdobie nespania. Len vydrzat. Nepomohlo nic. Proste dokopy obdobie dalsich zubkov, novych pohybovych vzorcov,.. taketo obdobia su cca kazde 3m - v 3 mesiacoch, v polroku, v 9m a potom aj okolo roka. Ja som sa snazila sa na to takto nachystat, nic extra za tym nehladat a prezit to. Pamatam si doteraz, ze mi den zacinal vtedy medzi 3:00 a 4:00. Tak to proste bolo

@anonym_5c5548 koľko to trvalo

anonym_794a73
8. aug 2025

regresia + kedze sa uz stavia na nozky tak si skusa aj novy pohyb. Nic vynimocne. Zachvilu ti v noci zacne po posteli chodit v noci a trenovat 🙂

lucia13022023
8. aug 2025

Spankova regresia. Prejde to

autor
8. aug 2025
@anonym_794a73

regresia + kedze sa uz stavia na nozky tak si skusa aj novy pohyb. Nic vynimocne. Zachvilu ti v noci zacne po posteli chodit v noci a trenovat 🙂

@anonym_794a73 neblázni té 🤣🤣🤣