icon

Problémy so spánkom u skoro šesťročnej dcéry

nikola1507
Dnes o 04:46

Ahojte, už som sa rozhodla že to budem riešiť aj s lekárom ale idem sa aj tu pýtať.. mám dcéru skoro 6 ročnú ktorá sa zobudí medzí 1-2 v noci a potom nemôže zasspať nespime aj 2-3 hodiny. Má svoju posteľ snami v spálni. Tejto noci spala somnou na veľkej lebo manžel je na nočnej išla spať o 22:00... Zobudila sa o okolo 1 išli na záchod a zaspala potom sa zobudila o 3:45 zase sme išli na záchod a už zase kruti motá sa a nemôže spať je skoro 7 hodín ráno a my ešte nespime 🤦🏻‍♀️ už aj vstávať treba... Trvá to už aj mesiac mám mladšiu ešte 2 ročnú táto spí celú noc . Premýšľam všelijako či niečo to nebude zdravotné alebo aj psychického pôvodu 😔 dopisem že cez deň nespí.

tatiana234
Dnes o 05:20

@nikola1507 nema rastovu bolest ? Mozu ju nozicky boliet rucky a nevie povedat rsp definovat skuste dat od bolesti nieco mozno pomoze

thereisabear
Dnes o 06:13

Nie je to z tepla?

nikolani
Dnes o 06:34

@nikola1507 mozno od veci, ale ak pises ze uz mesiac, nemôže to byt aj prazdninami? V skolke maju milion aktivit, inak sa tam unavia.. ma teraz kde vybiť energiu? Ak sa napríklad mesiac "nudi doma" tak si to viem predstaviť ako dovod na nespavost.. samozrejme len hadam, nic blizsie o vas neviem 🙂
Súhlasím aj s komentarmi vyssie

nikola1507
autor
Dnes o 06:51
@tatiana234

@nikola1507 nema rastovu bolest ? Mozu ju nozicky boliet rucky a nevie povedat rsp definovat skuste dat od bolesti nieco mozno pomoze

@tatiana234 opýtam sa ale nesťažuje sa na bolestí 😌 zaspali sme asi 7:15 aspoň na hodinu som ešte zadriemala.

nikola1507
autor
Dnes o 06:51
@thereisabear

Nie je to z tepla?

@thereisabear myslím že nie... Sú také noci aj keď bolo chladnejšie

nikola1507
autor
Autor odpoveď zmazal
nikola1507
autor
Dnes o 07:13
@nikolani

@nikola1507 mozno od veci, ale ak pises ze uz mesiac, nemôže to byt aj prazdninami? V skolke maju milion aktivit, inak sa tam unavia.. ma teraz kde vybiť energiu? Ak sa napríklad mesiac "nudi doma" tak si to viem predstaviť ako dovod na nespavost.. samozrejme len hadam, nic blizsie o vas neviem 🙂
Súhlasím aj s komentarmi vyssie

@nikolani tiež má napadlo že menej aktivít má teraz ale snažíme sa chodiť vonku do obedu aj po obede a niekedy sú také dní že večer pred spaním z únavy sa jej zatvárajú oči... Keď tak rozmýšľam že asi už aj v júni sme mali sem tam takú noc .. ale nie tak často ako teraz.
@nikolani