icon

Problémy so spánkom u trojročného dieťaťa

13. júl 2025

Dobry vecer mam syna ma 3 a pol roka ,j mame takyto problem bol chory ale to by nebol problem ..zacal v noci zo spanku strasne plakavat,kričať az take ze sa to neda upokojit ,vtedy pomoze len dat do auta a vozit … maly ste tiez niekto takyto problem ? Dr povedal ze to je v jeho veku normalne ze to ma vela deti … tak chcem vediet ci to niekedy prejde … dakujem za precitanie mojho vylevu 🙀🙀

letfenixa
13. júl 2025

Volá sa to nočný des.

markaterka
13. júl 2025

Presne tak, volá sa to nočný des, ale nenaučila by som ho na vozenie v aute.

pribinak
13. júl 2025

Nočný des…..má to veľa deti v takomto veku, prejde to, ale voziť ho v aute v noci je za mna zlý nápad

autor
13. júl 2025
@letfenixa

Volá sa to nočný des.

@letfenixa ale to mava aj ked sa cez den zobudi ….trva to aj 15 min po zobudeni

letfenixa
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor písala si, že to má v noci. Synovi to prešlo v cca 5 rokoch. Plač po dennom spánku mal vždy, a to cez deň spaval do 6 a štvrť roka. Koľko trval denný spánok, toľko plakal. Aj 2-3 hodiny.

letfenixa
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor písala si, že to má v noci. Synovi to prešlo v cca 5 rokoch. Plač po dennom spánku mal vždy, a to cez deň spaval do 6 a štvrť roka. Koľko trval denný spánok, toľko plakal. Aj 2-3 hodiny.

letfenixa
13. júl 2025
@anonym_autor

autor
14. júl 2025
@letfenixa

@letfenixa ano ale vcera to uz mal aj po poobednom spanku

letfenixa
14. júl 2025
@anonym_autor

@letfenixa ano ale vcera to uz mal aj po poobednom spanku

@anonym_autor reaguješ, akoby si nečitala odpovede. Prejde to, tak ako ti aj lekár povedal, možno za pár týždňov, za pár mesiacov alebo aj rokov.