icon

Spanie detí vo vaku

23. máj 2025

Ahojte,dokedy vaši drobci spali v spiacich vakoch so zatvorenými rukami? 🙂 ja mám pocit že moja tak bude spat do škôlky😁ma 5 mesiacov a každý sa čuduje ako je možné že musí mať stiahnuté ruky,no keď ju dám bez euk tak stále hýbe rukami a budi sa alebo si vyberá dudel😄už tak bolo pár pokusov ale úprimne sa radsej vyspim ako stále na novo uspavat,tak ma zaujíma ako to máte vy 🙂

viestta
23. máj 2025

Nas nemal vak vobec, ale to ti nepomoze. Ked jej to tak vyhovuje, tak to nechaj tak. Naozaj nepojde do skolky so spacim vakom, este je malicka

oceanahory
23. máj 2025

Moj syn az do 8 mesiacov, spal tak spokojnejsie 🙂, takze kludne ju tak nechaj, ak jej to vyhovuje.

really8
23. máj 2025

Ak sa pretaca tak uz by teda ruky stiahnute mat nemala. Nie je to bezpecne. Vak ok ale ruky von. Zvykne si. A tak ako si cumel vytahuje tak sa nauci aj si ho vratit.

cyberk
23. máj 2025

nasa tak nespala, 9 mesiacov mala obmedzeny pohyb. Este pochopim viazat na prvy mesiac, dva... ale no, ked uz je na svete, je fajn, aby to dieta aj vnimalo a naucilo sa, ze ma nejake koncatiny... ale chapem, ze pre mamicku je pohodlnejsie, ked ta dieta neotravuje a treba ho zviazat do kazajky, pokym ti aj same nepovie, ze uz stacilo....

lucia13022023
23. máj 2025

Syn tak bol len do dvoch mesiacov, lebo sa začal otáčať a nie je to bezpečné.

autor
Odpoveď bola odstránená
oceanahory
23. máj 2025
@cyberk

nasa tak nespala, 9 mesiacov mala obmedzeny pohyb. Este pochopim viazat na prvy mesiac, dva... ale no, ked uz je na svete, je fajn, aby to dieta aj vnimalo a naucilo sa, ze ma nejake koncatiny... ale chapem, ze pre mamicku je pohodlnejsie, ked ta dieta neotravuje a treba ho zviazat do kazajky, pokym ti aj same nepovie, ze uz stacilo....

@cyberk Niektore deti maju dlhodobejsie silnejsi moorov reflex a ano tie ruky ich budia dlho a stale...s mojim synom sme to dokonca riesili aj s neurologickou a sama potvrdila, ze vak je dobra volba, kym reflex nevymizne.
Ale chapem, ze niektore mamicky si spravia usudok iba na zaklade vlastnych skusenosti a vsetky ktore spravia inak si chcu materstvo iba ulahcit...to iba matka, ako ty je dokonala 👍.

evcagabi
23. máj 2025

Moja nikdy nemala ruky zviazane. Aj v nemocnici som jej ich vzdy odviazala ked mi ju tak zabalenu priniesli

pl2y
23. máj 2025

V tomto veku by som už tie ruky naozaj vybrala, ako pisu vyssie nie je to bezpečne, keď sa začne otáčať na brucho lebo sa nebude vedieť vratit sama naspat aj tak sa ti zobudi s plačom..je to vec zvyku..čím skôr vytiahneš ruky, tým skôr zmizne morov reflex (tým že ich mala doteraz stiahnuté tak vlastne ani nemohol vymiznutia)..je to otázka podľa mna max 2-3 dni a zvykne si..mne dcerka sva tyzne spávala krásne v ulitke a potom pohroma keď sme ju do toho išli zapnut a tiež som bola najprv zúfalá, že takto sa nikdy dobre nevyspi, ale nebolo to nič strašne

anketkarka
25. máj 2025

Vak sme mali do 3 rokov, ale keď začali cestovať po postieľke, tak s voľnými rukami.