icon

Spánkový tréning bábätiek. Skúsenosť pri kojeni.

mullerova46
Dnes o 17:34

Ahojte, skúšala ste niektorá spánkový tréning keď dieťa bolo naučené uspavat sa a douspavat iba na prsníku ? Poprípade mali ste rozdielne zaspávanie počas dňa a večer ? V akom roku ste začali tréning ?dieťa sa mi začína budiť aj 10krat v noci a už mám toho dosť. Prvú regresiu mala v 3 mesiacoch, teraz má skoro 5.

anonym_a6bff6
•
Dnes o 17:39

@mullerova46 spánkový tréning akože nechať dieťa plakať v určitých časových intervaloch, kým nezaspí? Ak si myslela to, tak je veľa štúdií, ktoré dokazujú, ako veľmi je to pre deti škodlivé. Chápem tvoju frustráciu, tiež som mala náročné bábätko, ktoré “nikdy” nespalo.. ale to spánkovým tréningom aj tak nevyriešiš, budiť sa bude tak či tak. Ja som moje odnaúčala od fitlopty, tiež plakal, ale ležali sme spolu na posteli, hladkala som, spievala som, vedel že som pri ňom a nakoniec to celkom rýchlo prešlo. Ale budil sa furt rovnako, proste len sa zmenil návyk, s akým zaspával.

anonym_5b9755
•
Dnes o 18:32

@mullerova46 Spankovy training ublizuje. Vyhladaj si o tom info.

mullerova46
autor
•
Dnes o 19:28
@anonym_5b9755

@mullerova46 Spankovy training ublizuje. Vyhladaj si o tom info.

@anonym_a6bff6
@anonym_5b9755 zmenilo názov pýtam sa na skúsenosť. Mám knihu a ani ja nie som zástancom vyolakavania, mám staršie dieťa ktoré som takto uspavala kedy do odstavenia som bola z noci nonstop hore a schudla som na 46 kíl a fakt som chcela dieťaťu zlomiť ruky keď sa nonstop budilo
Fakt potrebujem vedieť skúsenosti. Už som trpela spankovou deprivaciou dosť. Fľaškové deti sa dajú naučiť zaspávať samé tak aj kojene by mohli