icon

Spánok 10-mesačného bábätka v cudzom prostredi

kikiballa
5. jún 2023

Dcérka má 10 mesiacov. Doma spí sama vo svojej izbičke v postieľke. Má super režim,ktorý dodržiavame a so spaním nemá žiaden problém. No keď sme mimo domu, je to jedna katastrofa. Nespí, je nekľudná. Stále kukučkuje,že kto je pri nej. Keď ju položim z rúk, tak reve o dušu. Do teraz sme boli mimo domu maximálne jednu noc, no v lete sa chystáme k moru a už teraz sa desím,čo tam bude v noci vyvádzať. Myslíte,že jednu dve noci si bude zvykať a bude spinkať ok? Nechcem tráviť dovolenku s malou na rukách a pochodovanim po izbe. Viete mi dať tip ako jej pomôcť cítiť sa dobre aj inde ako doma? Ďakujem za všetky nápady či rady.

glorikarebeka
5. jún 2023

Moja mávala plienku a neskôr vankúšik pri sebe,to som nesmela zabudnúť

petamich
5. jún 2023

vziat nieco z domu, co ma rada, nas maly rad zaspava so svojou dekou, tak ju berieme vsade kam ideme

a tazko povedat, ci sa po dvoch dnoch aklimatizuje, moze/nemusi, idealne ak by ste to vedeli kusok trenovat, my chodime relativne casto z domu a od maleho babatka, takze nema problem nikde ale teda ta deka je MUST

nairia
5. jún 2023

to je podla mna uplne normalne, je to pre nu ine pristredie. u nas zvykne byt kriticka druha noc.
inak by som isla podla rad vyssie- zobrat nieco z domu.
a taka zaujimavost- mojej znamej syn mal problemy si spanim mimo domu. predstav si, ze mu zacali bravat jeho domace postelne pradlo a zrazu pohoda. jednoducho citil znamu vonu/pachy a bol kludny.

bucko555
5. jún 2023

Moja našťastie nemala problém spať hocikde.od mala sme s ňou chodili po dovolenkách , teraz má 6 ide do školy v prírode trošku sa obávam ale.podla mňa to dá aj tam

kikiballa
autor
6. jún 2023

Ďakujem krásne dievčatá. Vezmem jej jej dečku čo má v postieľke aj paplonik a uvidíme. Možno to zaberie 😁

kikiballa
autor
6. jún 2023

@petamich toto sa snazime praktizovať aj my. No ale stále sme boli iba jednu noc niekde. No uvidíme. Skúsim jej vziať všetko z domu a budeme skusat