icon

Spánok 2-mesačného bábätka

Včera o 04:42

Moja malá sa budí okolo 4-4:30-5-5:30 . Napapá sa a potom už nechce dalej spať. Chce sa hrať. Pustí velký plač že nechce zostať v postielke. Rady? Alebo len vydržat a to prejde ?

michaelam2
Včera o 05:58

@anonym_autor neskusala si ju dat k sebe do postele?

autor
Včera o 05:59
@michaelam2

@anonym_autor neskusala si ju dat k sebe do postele?

@michaelam2 skúšala,a pustí veľký plač 🫤

michaelam2
Včera o 06:46
@anonym_autor

@michaelam2 skúšala,a pustí veľký plač 🫤

@anonym_autor no, niektore deti vstavaju takto skoro. Aj u nas bolo take obdobie ale preslo to, tak snad aj u vas sa to zlepsi 🙂

anonym_891d79
Včera o 06:56

Ako sa dvojmesačné dieta hra?

anonym_0978a4
Včera o 07:40

Isto sa chce hrat? 🙂
A v noci spi ako? Ono sa ten spanok do roka zmeni este xy krat. Nase prve tiez v tom veku vstavalo skoro, aj v noci sa budilo 100x.

anonym_07d39b
Včera o 07:43

To iba dva krát sa budí?to pohoda🙂prejde

anonym_150ff0
Včera o 10:48

@anonym_autor mali sme to rovnako, tak sme išli hore, potom doobedňajší spánok asi hodinu a pol, popoľudní asi dve, dve aj pol, ešte neskoro poobede tak pol hodinku, 40 minút a o 20,00 spalo. Mala som večer kľud, tebe o koľkej večer zaspí a koľko spí počas dňa?

autor
Včera o 13:26
@anonym_0978a4

Isto sa chce hrat? 🙂
A v noci spi ako? Ono sa ten spanok do roka zmeni este xy krat. Nase prve tiez v tom veku vstavalo skoro, aj v noci sa budilo 100x.

@anonym_0978a4 spinka celu noc,od 20:00-20:30.

anonym_696795
Včera o 13:45

@anonym_autor moja dcera prve mesiace vstavala a uz nespala takto o 2.30h, okolo polroka to uz bolo o 4.00h a asi do roka a pol vstavala o 5.00h a posledny mesiac vstava ako ine deti medzi 6.30 - 7.00 😆

anonym_150ff0
Včera o 13:51
@anonym_autor

@anonym_0978a4 spinka celu noc,od 20:00-20:30.

@anonym_autor bu%d rada, že spinká celú noc, aj my sme to tak mali, ráno mi nerobilo problém vstať, lebo som bola vyspaná, urobila som si kávu, raňajky, hodila bielizeň do práčky, pohrala, pomojkala sa s drobcom, prebalila, nakojila a uložila. Počas prvého spánku som navarila, alebo upratala, vyvešala bielizeň, potom sme išli von, mala som skrátka posunutý režim, ale nechcela som s tým nič robiť, ako píšem, bola som rada, že spí celú noc

autor
Včera o 18:36
@anonym_150ff0

@anonym_autor bu%d rada, že spinká celú noc, aj my sme to tak mali, ráno mi nerobilo problém vstať, lebo som bola vyspaná, urobila som si kávu, raňajky, hodila bielizeň do práčky, pohrala, pomojkala sa s drobcom, prebalila, nakojila a uložila. Počas prvého spánku som navarila, alebo upratala, vyvešala bielizeň, potom sme išli von, mala som skrátka posunutý režim, ale nechcela som s tým nič robiť, ako píšem, bola som rada, že spí celú noc

@anonym_150ff0 mne cez deň ani nechce spať. Aj keď spí tak vnutri 30minut a potom vonku v kočíku 3-4 hodiny ale vnutri mi nechce viac búvať

anonym_150ff0
Včera o 18:48
@anonym_autor

@anonym_150ff0 mne cez deň ani nechce spať. Aj keď spí tak vnutri 30minut a potom vonku v kočíku 3-4 hodiny ale vnutri mi nechce viac búvať

@anonym_autor tak ja som to mala naopak, ale to sa ešte môže sto krát meniť