icon

Spánok 3-mesačného bábätka

19. aug 2025

Ahojte mam 3mesacne bábo a posledne dni neviem co sa deje.
Ráno mi vstala o pol7 (nevstáva každý den rovnako),napapa sa ešte sa potom trošku pohrajeme a ide spinkať niekedy je hore 1h niekedy 1,5h (papá každé 3-4h kedy ako)
Ale od včera mi robí to,že ja ju po tom prvom papaní uložím teda po tej 1h-1,5h) spí niekedy 1h dnes to bolo 1,5h a zobudila sa tak som ju vybrala z postielky lebo plakala,chvíľu bola na brusku hrali sme sa a zas chcela spinkat.tak som ju uložila,takže to vyzeralo tak 6:20vstala najedla sa pohrali sme sa niekde medzi 7:30zaspinkala..zobudila sa mi 8:30cca vybrala som ju z postielky pohrali sme sa zas plakala tak som jej pomasirovala bruško a teraz znova zaspala mohlo byt 9:20cca...je to správne? Je to moja prvá dcérka a nemám sa ským o tom poradiť😒
A Ešte cez dni mi vôbec nespi dlhé spánky (max v kočiku)
Doma keď sme spinka viacero spánkov od 5po20min
Alebo niekedy nespi vôbec 😀.

maria535
19. aug 2025

@anonym_autor zrejme sa u vas zacina spankova regresia..mali sme presne to iste, ako dovrsila dcerka 3 mesiac uplny zvrat v spankoch..o tyzden mame 5 mesiacov a uz sa to ako tak stabilizovalo..bdele okna sa predlzili a mame cez den 3-4 spanky max zalezi od dlzky..jeden zvykne mat dlhsi a ostatne skor slofiky 30-45 min..babatko po 3 mesiaci prechadza z tzv. novorodeneckeho spanku na “normalny” a hlavne uci sa spajat spankove cykly aby sa po 30-45 min prehodilo do hlbsieho spanku..ak sa nepodari zobudi sa..co mozem poradit iba trpezlivost 🙏🏻..a hlavne rutinu minimalne tu pred ukladanim na nocny spanok