Spánok 8-mesačnej
Chcem nájsť pochopenie..moja 8mesačna je celkovo zlý spáč ale iba pri mňe.. túto noc sa od 19;00 do 23:00 zobudila 4 krát.. ja som bola už K.O lebo takéto noci mame poslednú dobu vždy.. no ale išla som o 11tej za manželom nech ide on pri ňu lebo ja už nevládzem.. a čo sa stalo? Dáma spala až do rána 🤦♀️ nechápem prečo sa pri mne budí každú hodinu a pri mužovi vôbec... máte s tým skúsenosti? Ďakujem
Nemoze to byt tym, ze manzel sa na nu nezobudi a ona zaspi dalej? Moj muz je taky
a stalo sa to iba jednu noc, ci viackrat? Moja tiez nie je bohvieaky spac, ale raz to prejde 😀
@ivangeline
@hederamonstera
@andy57 stalo sa to už viackrát, je pravda že ja sa budim na každé šuchnutie ale ja keď som v izbe tak ona sa reálne zobudí sadne si a plače .. nechápem tomu.. ja by som hu nechala z mužom problém je že chodí už skoro ráno o 5 do roboty a nechcem ho s tým zaťažovať keďže viem akú tvrdú prácu má.. ale skúsime to teraz cez víkend že ona bude s nim a ja v obývačke.. mame ešte aj staršiu dcéru tá spi tiež v izbe ona od 3mesiacov prespala celú noc no a táto naša druhá je vkuse hore no ale nechápem ze pri ňom sa nezobudi a pri mne hej 🤷♀️
Ahoj, aj u nás to bolo rovnako. To, že sa často budí môže byť v tomto veku aj spánkovou regresiou, ktorá by mala do pár týždňov odísť. Ak teda predtým spávala dobre a zhoršilo sa to len teraz. Ale tiež mám skúsenosť s tým, že keď som ležala pri bábatku ja, často sa budilo, aj celkovo spánok nepokojný, prehadzovalo sa… keď som odišla a zostal len manžel, krásne dcérka spala. Čítala som, že to môže byť tým, že bábo cíti z mamičky mlieko. 🤷🏼♀️ Ktovie.
@theanak no 3 dní čo začala štvornožkovat tak možno tým ja neviem, len ma zarazilo že pri manželovi ako anjelik spala no a nekojim takže mliečkm to nebude si myslím ale bo kto vie uvidime
Tak to presne ako naša, začala 4nožkovať a 2-3dni na to pokazený spánok 😀 U nás to trvalo asi tak týždeň, čo nechcela spať počas dňa a v noci sa budila často a mala aj dvojhodinové okno počas noci čo nevedela zaspať a len lozila po posteli. Vyzerá to, že už to skončilo našťastie, 2 noci po sebe už spí lepšie 🙏🏻
Držím palce, nech sa to zlepší čím skôr. 🙏🏻
@theanak bodaj by to tak bolo🙅♀️

Mam...najm dieta pred narodenim babatka ostava na nocc muzovi. Nebudia sa...Aj do izby ich uz 2 uspesne prestahoval.