Spánok bábätka cez deň
Ja som už zúfalá. Moja dcérka bude mať 3 mesiace,a ešte stále nechce cez deň vnútri spinkať. Keď si aj pospí tak len 30-40 minút,dlhšie nie. Dlhšie spinká iba vonku v kočíku.
To je uplne normalne. Ak mas balkon tak ju skus dat tam. Ak nepomoze tak jedine chodit von, casom sa to zmeni.
A kde je problem ? Chod von pohyb a cerstvy vzduch ti neuskodi
Je to úplne v poriadku, choď na prechádzku alebo nechaj spať na záhrade
Takisto spali moje treba sa dobre obliect a ist kocikat
30-40 minút za celý deň?
30-40 minút za celý deň?
@anonym_806a38 nie za celý deň. Napríklad pred obedom 30 minut. Potom ked snou idem von tak si pospi aj 3-4 hod. Ale ked neidem von tak zas len tych 30-40 minut poobede
@anonym_autor moja druha dcerka to takto mala, keď mala niečo po 4 mesiacoch, tak si vedela už dlhšie pospat aj v postielke, ale tak max 1,5 hod, ma 6 mesiacov a stále spi lepsie v kociku, tak ja stále denne kocikujem
@anonym_806a38 nie za celý deň. Napríklad pred obedom 30 minut. Potom ked snou idem von tak si pospi aj 3-4 hod. Ale ked neidem von tak zas len tych 30-40 minut poobede
@anonym_autor
Ide o to aký ma nočný spanok
Lebo 30-40 min je fajn na jeden spánok a keď ich ma viac krát (4-5hodin za deň)
Lebo neviem si predstaviť, že 3-4 hodiny ti spí kočíku to nenarusuje nočný spánok, keď ešte určite pospi aj medzí tým?
@anonym_autor vitaj v klube kočíkovačiek🤣 Ja som takto mala aj 30tisic krokov denne. Našťastie teraz v zime už vzal na milosť aj posteľ. Ale teda od 2 mesiacov až do roka cez deň len kočík v pohybe...
@anonym_autor
Ide o to aký ma nočný spanok
Lebo 30-40 min je fajn na jeden spánok a keď ich ma viac krát (4-5hodin za deň)
Lebo neviem si predstaviť, že 3-4 hodiny ti spí kočíku to nenarusuje nočný spánok, keď ešte určite pospi aj medzí tým?
@anonym_806a38 v noci spinká . Od 20;30 až do 05:30 . Nie v kuse lebo sa zobudí ,dám jej cumlík a spinká ďalej
@anonym_806a38 v noci spinká . Od 20;30 až do 05:30 . Nie v kuse lebo sa zobudí ,dám jej cumlík a spinká ďalej
@anonym_autor tak to je super spánok v noci
Možno doma skús biely šum,hojdanie,pocit ,,tesna,,
@anonym_autor to máš ideálne, vyspíš sa, dva krát denne vybehneš s kočíkom, len sa dobre obliecť a raz dva krát zdriemne doma a vybavené

Takto isto sme to mali aj my. Ešte je maličká tam žiadne zázraky nečakaj. Len vydržať ..