icon

Spánok dvojročných detí

28. sep 2025

Aký spanok maju vaše 2 rocne deti ? Hoavne v noci ?

anonym_68f49d
28. sep 2025

@anonym_autor mala som asi šťastie, dieťa spalo celú noc od pár mesiacov. V čom máš problém?

anonym_e7c2f2
28. sep 2025

Od 6 m, celú noc, 2 ročná od 21.00 do 7. Cez deň 1 spánok od 12.30 do 14. - 14.30

angeli121212
28. sep 2025

@anonym_autor od pol.osmej ôsmej spí do rána do cca 6 30 raz sa zobudí keď chce ísť ku nám do postele prenesieme ho a spí ďalej ako nič

autor
28. sep 2025
@anonym_68f49d

@anonym_autor mala som asi šťastie, dieťa spalo celú noc od pár mesiacov. V čom máš problém?

@anonym_68f49d moj poslednu dobu zle zaspava vecer neviem preco rano vstava o 7:30 potom ide spat o 12 vstane o 14 a vecer sa snazim aby do 21 spal niekedy sa to darilo bez problemov ale poslednu dobu nie a nie zaspat vypyta si za ten čaš kym zaspi 2 krat mlieko a zaspi asi az o 22 ked nie neskor cez noc taktiez mi prespal celu noc ale teraz sa dost casto budí niekedy s umrnčanym plačom alebo na to ze chve mlieko :/

anonym_e7c2f2
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_68f49d moj poslednu dobu zle zaspava vecer neviem preco rano vstava o 7:30 potom ide spat o 12 vstane o 14 a vecer sa snazim aby do 21 spal niekedy sa to darilo bez problemov ale poslednu dobu nie a nie zaspat vypyta si za ten čaš kym zaspi 2 krat mlieko a zaspi asi az o 22 ked nie neskor cez noc taktiez mi prespal celu noc ale teraz sa dost casto budí niekedy s umrnčanym plačom alebo na to ze chve mlieko :/

@anonym_autor Potreba spánku sa vekom mení, skús ho poobede viac unaviť, predlžiť pobyt vonku. 2 ročnému by som mlieko v noci nedávala.

autor
28. sep 2025
@anonym_e7c2f2

@anonym_autor Potreba spánku sa vekom mení, skús ho poobede viac unaviť, predlžiť pobyt vonku. 2 ročnému by som mlieko v noci nedávala.

@anonym_e7c2f2 prečo nie ? Ani ja to nechcem ale len z toho dovodu lebo mu v noci musim davat este plienku …. Myslite ze viac ho unavit po tom obednom spanku ?

anonym_e7c2f2
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e7c2f2 prečo nie ? Ani ja to nechcem ale len z toho dovodu lebo mu v noci musim davat este plienku …. Myslite ze viac ho unavit po tom obednom spanku ?

@anonym_autor Dvojročný už má normálnu stravu, nepotrebuje piť mlieko zvlášť, pred spaním a už vôbec nie v noci, je ťažké na trávenie, môže po ňom zle spať, trávenie si v noci tiež potrebuje oddýchnuť a aj kvôli zubom, aby sa nekazili.
Po obedňajšom spánku alebo podvečer ísť von podľa počasia minimálne na hodinu aktívneho pohybu ihrisko, odrážadlo, prechádzka

angeli121212
28. sep 2025

Ja by som možno skúsila skrátiť denný spánok keby náš spal.cez deň dve hodiny večer by som ho nevedela uspať k ôsmej

marianarem
28. sep 2025

@anonym_autor Evidentne uz nepotrebuje tolko spanku ako predtym, u takychto malych deti sa to niekedy zlomi pomaly zo dna na den. Skratila by som mu obedny spanok alebo proste ukladala neskor.

anonym_68f49d
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mlieko, predpokladám, že ho pije z fľaše, zrušiť úplne, dávno už ho nepotrebuje a snažiť sa byť vonku dva krát denne čo najdlhšie, bez ohľadu na počasie. Že nemá v ruke mobil, tablet alebo nesleduje dlho TV považujem za samozejmosť, aj to môže narúšať zaspávanie

autor
29. sep 2025
@anonym_68f49d

@anonym_autor mlieko, predpokladám, že ho pije z fľaše, zrušiť úplne, dávno už ho nepotrebuje a snažiť sa byť vonku dva krát denne čo najdlhšie, bez ohľadu na počasie. Že nemá v ruke mobil, tablet alebo nesleduje dlho TV považujem za samozejmosť, aj to môže narúšať zaspávanie

@anonym_68f49d milujem tak mudre zeny ako ste vy velka vdaka ze ste 🫶🏾

anonym_68f49d
1. okt 2025

sorry, že dom ti stúpila na otlak, tak sa kľudne morduj ďalej a dávaj mlieko aj päť krát za noc, mne je to fuk

terry658
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moju tiež blbol s mliekom. Tak sme hp pred spaním prestqli dávať. Dostane len 120 ml vody. A v noci tiež tak. Ak chce piť je len vody. Trvalo to pár mesiacov. Pýtal vodu každú noc a tento týždeň zrazu nič. Spí celú noc. Ale musí byť s nami v izbe.

majkakoc
2. okt 2025

@anonym_autor moja má 2r 2m, a tiež sa trošku trápime večer s uspavanim 🙈 ukladám ju o 20.00, doteraz zaspala tak max do 30min, teraz aj hodinu až hodinu a pol 🥴 musím ležať pri nej v posteli, sama nezaspí. Na obed ju uspavam o 12, 12.10 už spí 🤷 to je bleskovka , nechápem 😆 a spí tiež do 14.00, vidím na nej, že potrebuje tie 2hod spánku, ráno vstáva tak okolo 7, ak sama nevstane, budím ju. Pije mlieko ráno aj večer, nepríde mi, že by som jej ho už nemala dávať, veď má 2r 🤷 síce mi prespí celú noc, ale to uspavanie 🙈 och. Od malička zaspávala sama v postieľke, odkedy má posteľ, nehrozí, že sama zaspí. Asi som neporadila, ale vidím, že nie sme sami, že sa to takto zmenilo, asi zase dáke regresie 😆 alebo možno je to len obdobie, poviem si, veď možno časom sa to zlepší 🙈 skúšam kadečo, zatiaľ som na nič extra neprišla, ako uspať rýchlejšie 😆 držím palce ✊

autor
3. okt 2025
@majkakoc

@anonym_autor moja má 2r 2m, a tiež sa trošku trápime večer s uspavanim 🙈 ukladám ju o 20.00, doteraz zaspala tak max do 30min, teraz aj hodinu až hodinu a pol 🥴 musím ležať pri nej v posteli, sama nezaspí. Na obed ju uspavam o 12, 12.10 už spí 🤷 to je bleskovka , nechápem 😆 a spí tiež do 14.00, vidím na nej, že potrebuje tie 2hod spánku, ráno vstáva tak okolo 7, ak sama nevstane, budím ju. Pije mlieko ráno aj večer, nepríde mi, že by som jej ho už nemala dávať, veď má 2r 🤷 síce mi prespí celú noc, ale to uspavanie 🙈 och. Od malička zaspávala sama v postieľke, odkedy má posteľ, nehrozí, že sama zaspí. Asi som neporadila, ale vidím, že nie sme sami, že sa to takto zmenilo, asi zase dáke regresie 😆 alebo možno je to len obdobie, poviem si, veď možno časom sa to zlepší 🙈 skúšam kadečo, zatiaľ som na nič extra neprišla, ako uspať rýchlejšie 😆 držím palce ✊

@majkakoc presne aj my tak od malinka zaspaval sam v postielke tiez za chvilu zaspal a teraz mu to dlhsie trva kym zaspi na obed v poriadku ale vecer nic moc a hlavne aj to zobudzanie ale mozno sa mu nieco sniva alebo ja uz neviem