icon

Spánok s 9-ročným dieťaťom

7. máj 2025

Spíte spolu v posteli niektorá s 9 ročným dieťaťom? Nám to tak vyhovuje, len priateľovi to vadi, ze "veľký" vraj.

mullerova46
7. máj 2025

Je veľký ale keď vám to vyhovuje prečo nie. Sestra je samomatka a stále spí spolu so synom. Ale keď príde čas puberty a prvé spoznávanie tela asi už nebude chcieť spať s vami 😅 dúfajme

petulda333
7. máj 2025

Len obcas,ked je manzel mimo domu. Inak nie,ma svoju izbu

viestta
7. máj 2025

Ani sa mu necudujem, ze mu to vadi.

autor
7. máj 2025
@mullerova46

Je veľký ale keď vám to vyhovuje prečo nie. Sestra je samomatka a stále spí spolu so synom. Ale keď príde čas puberty a prvé spoznávanie tela asi už nebude chcieť spať s vami 😅 dúfajme

@mullerova46 a koľko má jej syn?

tiezjedna
7. máj 2025

Vyhovuje to tak tebe a dieťaťu, partnerovi zjavne moc nie... Máme najmladšiu v rovnakom veku a teda predstava, že by spala s nami v posteli je otrasná. Nikto by sa nevyspal.

tiezjedna
7. máj 2025
@mullerova46

@mullerova46 sestra spí asi sama so synom, či?

really8
7. máj 2025

Nam to vyhovuje ale priatelovi to vadi. Hmm. Mne sa to zda divne.

elenka.k
7. máj 2025

a to dieťa, chce spať s tebou? hmmm 😕

lussy1810
7. máj 2025

Tak nato aby spal s mamou v jednej posteli je uz naozaj velky keby este s vami v izbe vo svojej posteli ok ale takto nie

mullerova46
7. máj 2025

Tiež 9 a žijú sami dvaja

ja_bb
7. máj 2025

Ja som dceru "vyhodila" z postele,keď mala rok. Vždy sa v noci otacala kolmo na mňa a kopala ma,ale tak,že dvihala nohy a pustila. Iba na mna,na muza nie. Som si povedala,ze sa dolamat nenecham,ak mi takto sekne do krku alebo po nose. Takže pre mna nepredstavitelne spat už s dietatom v posteli. Mam 9rocneho syna a stále sa prevaluje,to by som sa ani nevyspala.takze za mňa vôbec. Ale divne to podľa mňa je,to už nie je dietatko odkazane na mamu,čo sme spravili,že mame v spálni postielku,ktorá sa da zmenit na akoby gauc neskor a keď bude dcéra chora,bude spavat u nas v tej postielke,ale nie u nas v posteli a iba počas choroby.

tanyan
7. máj 2025

Naša dcéra už mala 10 a všetci traja sme s tým ok. Všetci vieme, že raz to príde a odsťahuje sa, iba to zatiaľ neprišlo.

zabka79
7. máj 2025

Ano /spojene postele/ , manzela ale nemam

bielasovicka
7. máj 2025

Chlapec, či dievča? Ináč tvoj muž má pravdu. A mate len 1 izbu?

zuzubb007
7. máj 2025

Nečudujem sa, že mu to vadí 9 ročne má mať svoju izbu, svoje zázemie, návyky atď..... niekde bude chyba, jedine ak máte bauring tak pochopím, že musíte byť v jednej posteli ináč je to dobré čudné

euka210
7. máj 2025

Jasne, ze mu to vadi. Aj mne by to vadilo. Nas najmensi bol pri nas asi do 5r.
Ja idem lahnut k 9r a 11r a ked zaspia, idem k manzelovi. Niekedy sa sice zobudime rano traja, lebo 9r v noci alebo nadranom pride spat ku mne.