Spánok s 9-ročným dieťaťom
Spíte spolu v posteli niektorá s 9 ročným dieťaťom? Nám to tak vyhovuje, len priateľovi to vadi, ze "veľký" vraj.
Je veľký ale keď vám to vyhovuje prečo nie. Sestra je samomatka a stále spí spolu so synom. Ale keď príde čas puberty a prvé spoznávanie tela asi už nebude chcieť spať s vami 😅 dúfajme
@mullerova46 a koľko má jej syn?
Vyhovuje to tak tebe a dieťaťu, partnerovi zjavne moc nie... Máme najmladšiu v rovnakom veku a teda predstava, že by spala s nami v posteli je otrasná. Nikto by sa nevyspal.
Je veľký ale keď vám to vyhovuje prečo nie. Sestra je samomatka a stále spí spolu so synom. Ale keď príde čas puberty a prvé spoznávanie tela asi už nebude chcieť spať s vami 😅 dúfajme
@mullerova46 sestra spí asi sama so synom, či?
Tak nato aby spal s mamou v jednej posteli je uz naozaj velky keby este s vami v izbe vo svojej posteli ok ale takto nie
Ja som dceru "vyhodila" z postele,keď mala rok. Vždy sa v noci otacala kolmo na mňa a kopala ma,ale tak,že dvihala nohy a pustila. Iba na mna,na muza nie. Som si povedala,ze sa dolamat nenecham,ak mi takto sekne do krku alebo po nose. Takže pre mna nepredstavitelne spat už s dietatom v posteli. Mam 9rocneho syna a stále sa prevaluje,to by som sa ani nevyspala.takze za mňa vôbec. Ale divne to podľa mňa je,to už nie je dietatko odkazane na mamu,čo sme spravili,že mame v spálni postielku,ktorá sa da zmenit na akoby gauc neskor a keď bude dcéra chora,bude spavat u nas v tej postielke,ale nie u nas v posteli a iba počas choroby.
Naša dcéra už mala 10 a všetci traja sme s tým ok. Všetci vieme, že raz to príde a odsťahuje sa, iba to zatiaľ neprišlo.
Nečudujem sa, že mu to vadí 9 ročne má mať svoju izbu, svoje zázemie, návyky atď..... niekde bude chyba, jedine ak máte bauring tak pochopím, že musíte byť v jednej posteli ináč je to dobré čudné
Jasne, ze mu to vadi. Aj mne by to vadilo. Nas najmensi bol pri nas asi do 5r.
Ja idem lahnut k 9r a 11r a ked zaspia, idem k manzelovi. Niekedy sa sice zobudime rano traja, lebo 9r v noci alebo nadranom pride spat ku mne.