Ťažká noc bez spánku
Ahojte, kto mal dnes tiež ťažkú noc? Resp. zvláštnu 😀 deti sa zobudili okolo jednej a odvtedy sú hore, ja už meliem z posledného. Dokonca strednému synovi sa po sto rokoch stala nehoda, tak už periem plachty. Večer zaspali normálne, ale noc teda čistá katastrofa. Spln nie je, tak neviem čo sa deje.
@anonym_autor Aká nehoda sa stala tvojmu strednému synovi?
@anonym_autor Aká nehoda sa stala tvojmu strednému synovi?
@anonym_d12cb0 cikacia 😀 má 5 rokov
Ja som spala super,aj maly je chory ale prespal celu noc,ani nevieme kedy zase preliezol z jeho postele medzi nas,len rano je vzdy medzi nami a kedze vstavam do prace,ako radar ked ideme s muzom s postele.Tak ho este uspaval.Ale muza usi,zuby boleli,este dobre,ze uz buduci tyzden uz ide na trhanie vsetkych zubov,aspon trpiet uz nebude.
@anonym_81c175 no ja mám momentálne v posteli všetky tri deti, pri posteli šteňa.
Och a prečo všetky zuby musia von? :/
@anonym_81c175 no ja mám momentálne v posteli všetky tri deti, pri posteli šteňa.
Och a prečo všetky zuby musia von? :/
@anonym_autor hore ma cele paradentozu,dole ma korene zapalene tak dole iba zopar,a hore vsetky v celkovej narkoze.Boji sa zubarov,ale uz mu to nebude sposobovat bolesti usi a zubov.
@anonym_autor ja začínam rodiť. Tiež som celú noc hore 🤣
Zobudila som s okolo 1h, dala som si magnézium - konskú dávku a spala ďálej.
Ja som sice v noci dobre spala ale 6:44 už nahore, budíček som mala na 9:10 takže tak, si ležím ešte v postelí
Ja mám drobca, ktorému idú zúbky. Takže od 1- 5.00 mrnkala. Čaj, cumlíkom, tie si zoberie sama no hľadala ich, potom som ju prebalila. A 8.30 som sa zobudila nato, že staršia asi zaspala do školy. Našťastie nie, ani som nevedela kedy ona a muž odišli. 🙈

Ja som spala super,aj maly je chory ale prespal celu noc,ani nevieme kedy zase preliezol z jeho postele medzi nas,len rano je vzdy medzi nami a kedze vstavam do prace,ako radar ked ideme s muzom s postele.Tak ho este uspaval.Ale muza usi,zuby boleli,este dobre,ze uz buduci tyzden uz ide na trhanie vsetkych zubov,aspon trpiet uz nebude.