Tipy na výživové doplnky na ľahšie uspávanie dieťaťa
Máte nejaké tipy na bezpečné výživové doplnky na lahsie uspavanie dieťaťa?
Pre rodičov alebo pre dieťa? Niekedy aj pokojný rodič pomôže ľahšiemu zaspávaniu dieťaťa.
@lapersefona melatonín je návykový neskôr dieťa môže mať problém zaspať bez neho ak chcete skúšať toto
Nie je to sice výživivý doplnok, ale spánok naruša elektomagnetický smog. Naštuduj si niečo o tom..
Nie je to sice výživivý doplnok, ale spánok naruša elektomagnetický smog. Naštuduj si niečo o tom..
@anonym_f54813 ale ako ho obmedziť na noc vypínam wifi. Dieta ma hodinový limit na pozeranie TV denne pocuva rozpravky nie je na tablete
@lapersefona obmedziť sladké a pridať probiotické potraviny + omega3.
@anonym_7c7566 z uvedeného pridám probuotika mas nejakú dobrú značku na odporúčanie?
Pre rodičov alebo pre dieťa? Niekedy aj pokojný rodič pomôže ľahšiemu zaspávaniu dieťaťa.
@tanyan pre dieta
@anonym_7c7566 z uvedeného pridám probuotika mas nejakú dobrú značku na odporúčanie?
@lapersefona nemám skúsenosti s probiotikami z lekárne. Preferujem domáci kefír z tebetskej huby, alebo domácu kvasenú kapustu, okrem probiotík obsahujú enzýmy, kyseliny.. na lepšie trávenie, prečisťujú črevá od pliesní, hnilobných baktérií... na lepšiu tvorbu hormónov - melatonínu.. ako bolo vyššie spomenuté.
@anonym_f54813 ale ako ho obmedziť na noc vypínam wifi. Dieta ma hodinový limit na pozeranie TV denne pocuva rozpravky nie je na tablete
@lapersefona tažko sa ho zbaviť, možno ešte nemať pri sebe mobil, keď uspávaš. Čítala som, že el smog prechádza cez steny, netvrdím, že je to pravda, nie som odborník Je veĺmi veľa zosilovačov všade po strechách bytoviek, po kopcoch. Sú silné, majú veľký dosah. Možno na tom niečo bude.
@lapersefona tažko sa ho zbaviť, možno ešte nemať pri sebe mobil, keď uspávaš. Čítala som, že el smog prechádza cez steny, netvrdím, že je to pravda, nie som odborník Je veĺmi veľa zosilovačov všade po strechách bytoviek, po kopcoch. Sú silné, majú veľký dosah. Možno na tom niečo bude.
@anonym_f54813 my bývame na dedine a nie sme blízko kde je taky zosilovac
@anonym_f54813 my bývame na dedine a nie sme blízko kde je taky zosilovac
@lapersefona tak to máš veľkú výhodu. Skús odskúšať vypnutie zo siete spotrebiče, ktoré majú svetielkujúce kontrolky.

@lapersefona kedysi to bola krupicová kaša,😃