icon

Zlepšenie nočného spánku u 20-mesačného syna

14. aug 2024

Ahojte chcem sa spýtať mám 20 mesacneho syna čo v noci spával da sa povedať celú noc od 5 mesiacov sem tam nejaká regresia ale nič hrozne. Teraz posledných 5 dni sa zobudí o tej 1 alebo 2 a začne revat a behat po izbe a hľadá mlieko. Mlieko pije už od 1 roka len pred spanim čo je cca 21:00 vypije 240 ml a vždy to tak fungovalo. Posledných 5 dni nechápem. Zobudí ma o 1 cca a pýta mlieko donesie mi ho do postele aby som mu ho urobila . Ale ja nechcem lebo si na to zvykne a bude to vyžadovať stále. Takto veľké dieťa už v noci nepotrebuje jest. Je pravda že je veľmi slabý jedák nezje takmer nič počas dna. Snažím da vymýšľať skúšať hocičo ale nie. Zje chleba vo vajíčku a rizoto aj to len jeden deň. Katastrofa. Začína trošku rozprávať také ľahké vety dvojslabičné. Začal bojovať aj so spankom vecer. Nechce proste spať. Vstava okolo pól 8 ide spať o 12 spí do pól 2 a vecer ide spať o pól 9-9 . Ale to nezaspi lebo nechce spať a reve. Nejaké rady ? Ako upraviť to aby zaspal vez plakania. Cez deň ma veľmi veľa aktivít chodime na prechádzky na odrazadlo na bike. Hocičo. Nededí len. Neviem s už sommz toho unavena.. nespať v noci a cez deň ho nahanat.. hrôza

pribinak
14. aug 2024

Sú strašne teple noci. Možno keď sa ochladí tak zas prestane.
A další dôvod môže byt naozaj hlad

angeli121212
14. aug 2024

Tak dosť ti aj cez deň spí.. náš má kusok menej ako tvoj a teda už si pomaly ruší aj ten jeden denný spánok... Zobudí sa okolo siedmej a o deviatej večer je až ochotný zaspať.. veľa krát na obed zaspí až o štvrtej a prave vtedy vydrží dlho hore.. ale napr včera zaspal o jednej a spal asi hodinku a do deviatej nechcel spať ani omylom